• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informe.rs

04.02.2018

23:03

(VIDEO) NBA LIGA: Oklahomi ni Vestbruk ne pomaže, Horford brži od sirene!

Košarka

(VIDEO) NBA LIGA: Oklahomi ni Vestbruk ne pomaže, Horford brži od sirene!

Podeli vest

Košarkaši  Bostona savladali su Portland sa 97:96, dok je Oklahoma poražena od LA Lejkersa 108:104, a Niksi u Njujorku od Atlante 99:96

Blejzersi su na poluvrmenu imali 16 poena viška, ali je Boston pobedu izvojevao u završnici utakmice. Heroj Bostona bio je Al Horford, koji je uz zvuk sirene postigao pobedonosni koš.

Horford ke bio najefikasniji sa 22 poena i deset skokova, 17 je dodao Tejtum, a Braun poen manje. 

U poraženom sastavu istakli su se Lilard i Mekkaum sa 21 peonom, odnosno 22. Harkles je zabeležio 19, a Jusuf Nurkić je meč završio sa 14 poena, uz osam skokova. 

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa slavili su na gostovanju protiv Oklahome Siti sa 108:104. Oklahomi, koja je bila favorit, ovo je 24. poraz, a četvrti u nizu, dok su Lejkersi zabeležili 21. pobedu.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Bruk Lopes sa 20 poena, Rendl je ubacio 19, Klarkson 18, a Ingram je ubacio 16 poena, dok je Hart ostvario dabl-dabl 14 poena i 11 skokova. 

Oklahomi nije pomogla ni sjajna partija Rasela Vestbruka koji je meč završio sa 36 poena, devet asistencija i šest skokova, a Pol Džordž je postigao 26 poena. 


Njujork Niksi nisu su u "Medison skveru" poraženi od Atlante - 99:96. Hokse je do pobede predvodio Bejzmor sa 19 poena, dok se kod Niksa istakao Porzings sa 22 poena i osam skokova. 

Milvoki je bio ubedljiv protiv Bruklina i u gostima je slavio rezultatom 109:94.  
Gosti su od početka bili ubedljivi, a najefikasniji je bio Bledso sa 28 poena, dok su Midlton i Adetokumbo zabeležili po 16. 

Toronto je pred svojim navijačima pobedio Memfis sa 101:86. Najefikasniji kod Reptorsa bio je Delon Rajt sa 15 poena, dok je u poraženom timu Mark Gasol imao 20 poena.

NBA LIGA

Rezultati

Boston - Portland 97:96
Bruklin - Milvoki 94:109
Njujork - Atlanta 96:99
Toronto - Memfis 101:86
Oklahoma - LA Lejkers 104:108Finiks - Šarlot 110:115


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija