• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2018

21:44

LUDNICA U NBA: Poslednji dan za trejd, Klivlend promenio pola tima!

Košarka

LUDNICA U NBA: Poslednji dan za trejd, Klivlend promenio pola tima!

Podeli vest

Potpuna ludnica vladala je danas poslednjeg dana za trejdove u NBA ligi, a najviša posla uradio je Klivlend, koji je promenio gotovo pola tima

Najveći šok je odluka kluba da se odrekne Ajzee Tomasa, koji je poslat u Los Anđeles Lejkerse i Dvejna Vejda, koji se posle nekoliko godina vraća u Majami!

Pored njih, Klivlend su napustili i Čening Fraj, koji je otišao u Lejkerse, Džej Krauder i Derik Rouz, koji se sele u Jutu, kao i Iman Šampert i Džo Džonson, koji su poslati u Sakramento.

S druge strane, novi igrači "konjanika" su Džordan Klarkson i Leri Nensi, pristigli iz Lejkersa, te Džordž Hil, dosadašnji član Sakramenta i Rodni Hud iz Jute.

Jutu je napustio i Elfrid Pejton, koji je trejdovan u Memfis u zamenu za pik iz druge runde narednog drafta.

Denver se odrekao Emanuela Mudiaja, koji se seli u Njujork, dok je novi saigrač našeg Nikole Jokića u Nagitsima postao Devin Heris, a u razmenu je uključen i pik iz druge runde drafta.

Dante Kaningem je otišao iz Nju Orleansa u Bruklin Netse, a Rašad Von je iz Milvokija stigao u Bruklin.

Džejms Enis je iz Memfisa prešao u Detroit, a Brajs Džonson iz Klipersa u Detroit.

Ali, još ima vremena za nove transfere... 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija