• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.02.2018

08:15

(VIDEO) MAJSTOR JOKIĆ NE MOŽE SAM! Solidne partije Bogdana i Bjelice, Bobi zakucan za klupu!

Košarka

(VIDEO) MAJSTOR JOKIĆ NE MOŽE SAM! Solidne partije Bogdana i Bjelice, Bobi zakucan za klupu!

Podeli vest

Noć između petak i subote nije bila noć srpskih košarkaša, jer su se radovali samo Boban Marjanović i Miloš Teodosić, koji doduše nisu ni izlazili na parket

Dobru partiju pružio je Nikola Jokić u debaklu Denvera na gostovanju Hjustonu 130:104. 

Srpski reprezentativac je bio jedan od efikasnijih u redovima Nagetsa, ali nije bilo u Denveru još raspoloženih igrača koji bi ga pratili. Za 22 minuta, koliko je proveo u igri, Jokić je imao 14 poena, imao još sedam skokova i pet asistencija. Efikasniji od njega bio je Trej Lajls sa 24 poena. Kod pobednika Džejms Harden je bio na pragu tripl dabl učinka sa 28 poena, 11 asistencija i sedam skokova.

Boban Marjanović nije igrao protiv bivšeg tima Detroita, koji je  poražen od Los Andeles Klipersa rezultatom 108:95, na parketu nije bio ni Miloš Teodosić zbog povrede stopala. 

Najefikasniji u redovima pobedničkog tima bio je Lu Vilijams sa 26 poena. Harel je ubacio 18, Galinari i Rivers po 16, Haris je imao 12 poena i osam skokova. Dojučerašnja zvezda Klipersa Grifin uz Buloka bio je najraspoloženiji  u Detroitu, jedan i drugi ubacili su po 19 poena. 

Sakramento je pred domaćim navijačima poražen od Portlanda 118:100. Naš Bogdan Bogdanović je igrao 34 minuta i za to vreme je ubacio 10 poena i imao po tri skoka i asistencije, jednu blokadu i ukradenu loptu.

Gosti su prelomili meč u drugoj i trećoj četvrtini, a Kingsi u nastavku nisu mogli ništa da urade kako bi izbegli poraz. 
Briljirao je Demijen Lilard sa 50 poena, pratili su ga Moris Harkls sa 15 i Šabaz Nejpijer sa 13 poena, dok je Jusuf Nurkić postigao šest poena.Na drugoj strani Vili Kauli Stajn bio je najefikasniji sa 19, Zek Rendolf je postigao 17 poena uz devet skokova.

Nemanja Bjelica je igrao 21 minut u porazu MInesote  od Čikaga rezultatom 114:113.  Srpski košarkaš imao je učinak od sedam poena i osam skokova. Batler je ubacio 38 za Minesotu,  Vigins je imao 18, a Entoni Tuns 14 poena..

Lavin je sa 35 poena bio najefikasniji u pobedničkom timu, Lopez je imao 19, a Grant 14 poena i 11 skokova.

Klivlend je savladao Atlantu 123:107, a pričeo o trejdu ne umaraju Lebrona Džejmsa koji je briljirao sa tripl dabl učinkom - 22 poena, 19 asistencija i 12 skokova, ali je ipak najefikasniji kod pobednika bio Kajl Korver sa 30 pogodaka. 

Na drugoj strani Denis Šroder zabeležio je 25 poena.

NBA LIGA

Rezultati

Detroit - LA Klipers 95:108
Filadelfija - Nju Orleans 100:82
Atlanta - Klivlend 107:123
Boston - Indijana 91:97Hjuston - Denver 130:104
Majami - Milvoki 91:85Juta - Šarlot 106:94
Čikago - Minesota 114:113Sakrametno - Portland 100:118



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija