• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.02.2018

08:08

(VIDEO) BOGDAN BRILJIRAO, BJELICA SE RADOVAO! Obračun Srba u NBA pripao Nemanji!

Košarka

(VIDEO) BOGDAN BRILJIRAO, BJELICA SE RADOVAO! Obračun Srba u NBA pripao Nemanji!

Podeli vest

Bogdan Bogdanović imao je bolji košgeterski učinak, ali je Nemanja Bjelica slavio u srpskom derbiju u NBA ligi, pošto je Minesota savladala Sakramento sa 111:106

Timbervulvsima je ovo 13. pobeda  zaredom na svom terenu i sada su četvrti u Zapadnoj konferenciji sa 35 pobeda i 24 poraza, dok je Sakramento  poslednji na Zapadu sa 17 pobeda i 38 poraza. 

Bogdan je za 30 minuta na parketu umalo postigao dabl-dabl učinak. Imao je 13 poena, osam asistencija, tri skoka i jednu kradenu loptu. S druge strane, Bjelica je igrao 15 minuta za pobednicki tim i postigao je tri poena, imao i dva skoka i tri asistencije, kao i jednu blokadu, a jedini koš koji je postigao bila je trojka.

Minesota je povela na početku meča, ali su Kingsi prokrenuli i diktirali tempo do kraja poluvremena. U drugom delu igre vodila se žestoka borba, ali su "vukovi" u samom finišu bili koncentrisaniji i došli do pobede najviše zahvaljujući Karlu Entoniju Taunsu koji je ubacio 29 poena, a imao je i osam skokova, Džimi Batler je dodao 18 poena, Endrju Vigins  16, a Tadž Gigbson 15, dok su po 12 ubacili Džef Tig i Džamal Kroford. 

Najefikasniji u ekipi Sakramenta bio je Dearon Foks sa 23 poena, dok je Badi Hild dodao 16, a Kosta Kufos i Zek Rendolf po 12. 

Kavalirsi su ubedljivo savladali do ovog meča najbolji tim Istoka Boston Seltikse 121:99. Lebron Džejms je predvodio pobednike sa 24 poena, deset asistencija i osam skokova, Džordan Klarkson je ubacio 17, Rodni Hud i Džej Ar Smit po 15 poena, Džedi Osman i Džordž Hil po 12, a Džef Grin deset. 

U ekipi Seltiksa najefikasniji je bio Teri Rozijer sa 21 poenom uz devet skokova i pet asistencija, dok je Kajri Irving postigao 18 protiv svog bivšeg kluba.

NBA LIGA

Rezultati

Indijana - Njujork 121:113
Hjuston - Dalas 104:97
Minesota - Sakramento 11:106
Oklahoma - Memfis 110:92
Portland - Juta 96:115
Klivlend - Boston 121:99



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija