• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.02.2018

11:36

HRVATI NASTAVILI DA DIVLJAJU! "Purgerima" sad smeta i što Vučić navija za Zvezdu!

Košarka

HRVATI NASTAVILI DA DIVLJAJU! "Purgerima" sad smeta i što Vučić navija za Zvezdu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u dvodnevnoj poseti Hrvatskoj, gde je imao i opasku o Crvenoj zvezdi odnosno o situaciji u ABA ligi

Predsednik Srbije je zahvalio je Emilu Tedeskiju na sponzorstvu "Štark arene" u Beogradu, našalivši se "da će ipak teško biti moguće da Cedevita pobedi Zvezdu".

Inače, Tedeski je vlasnik KK Cedevita i Vučić je time aludirao na trenutnu situaciju na Jadranu, gde je zagrebački tim na tabeli iza Crvene zvezde.

- Čuo sam koje sve probleme ima gospodin Tedeski u Srbiji. Pokušaćemo da pomognemo na svaki mogući način, jedino ne mogu da pomognem da Cedevita pobedi Crvenu zvezdu - rekao je Vučić tom prilikom, a hrvatski mediji su naveliko i naširko zabeležili ovaj detalj.

Ustašama očigledno smeta čak i to što predsednik Aleksandar Vučić navija za Crvenu zvezdu.

printscreen

VUČIĆ POKLOPIO HRVATE: Sve se može, osim da Cedevita pobedi Zvezdu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan D

pre 6 godina

Pa kompleksi od srpskih košarkaša i klubova (reprezentacije) traju već 23 godine. Atina, pa Sale u poslednjoj sekundi, Kecman, Zvezda prosle tri sezone.....

Edmund dantes

pre 6 godina

Pa to je sve bila sala, nmg da verujem da se Hrvati pale na takve izjave, stvarno snmaliciozna nacija.

Nela

pre 6 godina

Samo neka Hrvati nastave da se brukaju. Daleko će dogurati.

Srdjan

pre 6 godina

Covek se salio,ali neki cak i za salu ne znaju.Purgeri bi nesto na silu.Ne moze to tako.Crvena Zvezda je institucija i nekima je krivo zbog toga,ali sta da se radi.Sportski teren je jedino merilo kvaliteta nekog tima.

Nikola

pre 6 godina

Nije Vučić kriv što je zvezda bolje od Hrvatskih klubova. Lepo im je rekao.

Zuliu

pre 6 godina

Dobro im je i rekao, provukao je to fino i diskretno. A HRvati kao Hrvati, umesto da iskuliraju, oni skaču pa ih onda gledamo tako uznemirene i samim tim dodaju još ulja na vatru.

hana

pre 6 godina

Njegovo licno pravo je da navija za koga hoce i tu nema sta da se zamera.

Marko

pre 6 godina

Bolji smo u sportu,nema ljutnje,ovo je bezazlena provokacija ili bockanje,svakom normalnom coveku ovo moze biti samo simpaticno,nikako i uvredljivo.

Brane

pre 6 godina

Kad te neko ne voli on će ti uvek naći zamerku.Sreća pa su manjina.

Sneza

pre 6 godina

Jaoj pa znaju li oni za salu ?! A posto nema sta da zamere zakacili se pa ako im prodje proslo je...

mala

pre 6 godina

Navikli smo mi na hrvatsko durenje bez razloga.

jelena

pre 6 godina

Predsednik Srbije i treba da se ponosi postignutom rezultatu svakog svog gradjanina!

kalina

pre 6 godina

To je bila samo sala kako bi se svi opustili malo..

vujadin vujadin

pre 6 godina

Nije on srbijanski nego srpski predsednik! Teško je ustašama teško i da izgovore i namerno to forsiraju još iz doba komunizma kao neku formu pofele među Srbima,jer ako je on srbijanski ispada da srpski ni ne postoji. Molba za sve naše medije je da i njihove zvaničnike počnu etiketirati kao hrvatijanski predsednik itd... Naš predsednik je SRPSKI ili predsednik SRBIJE i svaka mu čast!!!

moma

pre 6 godina

Svi narodi koji žive u Srbiji su Srbijanci,jer su iz Srbije,a nacionalnosti su nešto drugo.Hrvat koji živi u Srbiji je Srbijanac.Vučić je Predsednik Srbije ili srbijanski Predsednik,sigurno nije srpski predsednik ,jer su za njega glasali i predstavlja sve koji u Srbiji žive i njeni su građani.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17