• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

15.02.2018

08:01

(VIDEO) TUČE SRPSKA HAUBICA! Bogdanović s osmehom zatrpao koš NAJBOLJEG TIMA LIGE!

Košarka

(VIDEO) TUČE SRPSKA HAUBICA! Bogdanović s osmehom zatrpao koš NAJBOLJEG TIMA LIGE!

Podeli vest

Srpski šuter bio je najefikasniji u Kingsima sa 20 poena u porazu od prejakih Roketsa, vrlo dobra partija i Teodosića protiv Bostona

Sakramento Kingsi su izgubili, ali iz utakmice u utakmice dobijaju sve boljeg Bogdana Bogdanoviča koji polako, ali sigurno, postaje moćno oružje franšize iz prestonice Kalifornije. 

Ovoga puta videli smo 20 poena od Sakramentove haubice u Hjustonu na terenu trenutno najboljeg tima lige koji je protekle noći preuzeo lidersku poziciju u NBA pretekavši šampiona i dosadašnjeg lidera Golden Stejt Voriorse (oba tima isti broj pobeda, Hjuston poraz manje).

Hjuston je savladao Kingse rezultatom 100:91 uz 28 poena nezaustavljivog Džejmsa Hardena, 19 Krisa Pola i 13 Klinta Kapele.

Tanjug/AP


Bogdan je na drugoj strani pogodio četiri trojke iz osam šuteva, odlično je i razigravao saigrače sa pet asistencija, potvrdio je vrhunsku saradnju sa centrom Kuli-Stajnom sa kojim je imao dve-tri atraktivne završnice.

Centar gostiju bio je jedan od trojice igrača Kingsa sa po 12 poena, uz Džeksona i Hilda, a 13 je upisao Templ.

No, sve to bilo je malo za Hjuston koji je upisao desetu uzastopnu pobedu na putu ka pol poziciji pred plej-of u kojem se Roketsi nameću kao glavni izazivac Voriorsima.

Pogledajte sve poene i asistencije Bogdanovića u Teksasu.

Prijatno veče, ali u Bostonu, imao je i Miloš Teodosić čiji su Klipersi savladali Seltikse rezultatom 129:119 i tako nastavili žestoku borbu za plej-of poziciju.

Srpski plejmejker, koga je Dok Rivers vratio na klupu, a na teren medu startere vratio sina Ostina, upisao je 10 poena (2/3 za tri) i 4 asistencije za 17 minuta u igri.

Dominirao je sa utakmicom sezone centar gostiju Deandre Džordan sa 30 poena i 13 skokova.

Danilo Galinari je nastavio sa odličnim partijama po povratku na teren, ubacio je 20 poena ovog puta, Tobajas Heris dodao je 21...

U poraženoj eklipi, po obicaju, Kajri Irving je komandovao u napadu sa 33 poena, Al Harford je upisao 20.

Proteklu noć u najjačoj ligi sveta obeležio je Kevin Durent sa 50 poena protiv Portlanda u Oregonu, ali ni spektakularna partija zvezde Golden Stejta nije uspela da slomi Trejlblejzerse koji su imali "svog Durenta" u liku Demijena Lilarda cijih su 44 poena, uz 29 Mekalumovih, prevagnula da pobeda ode na stranu domaceg sastava - 123:117.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija