• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.02.2018

18:37

RAFALNA PALJBA MEGE! Bitadze se poigrao sa Dinamikom na putu do polufinala!

Košarka

RAFALNA PALJBA MEGE! Bitadze se poigrao sa Dinamikom na putu do polufinala!

Podeli vest

Košarkaši Mega Bemaksa plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća pošto su rutinski savladali Dinamik rezultatom 94:79 (18:18, 35:19, 26:23, 15:19)

Dinamik je držao priključak samo tokom prvih 10 minuta utakmice. Mega je u nastavku preuzela inicijativu i brzo rešila pitanje pobednika  pre svega zbog odlične rafalne paljbe za tri poena, imala je 12 datih trojki, ali i odličnog šuta koji je služio vrlo dobro tokom meča.

Ekipa Dejana Milojevića ekspresno je stekla dvocifrenu prednost i posle prvog dela utakmice vodila 57:37. Mega je i definitivno utakmicu prelomila tokom prvih pet minuta treće četvrtine, kada je stekla 22 poena prednosti (74:52) i u laganom ritmu privela meč kraju.

Megu su do trijumfa predvodili Bitadze sa 17, Čarapić sa 15 i Mišković sa 14 poena, Rebić i Čančar dodali su po 11 poena. S druge strane, najefikasniji u ekipi Dinamika bili su Todorović sa 20, Krstić sa 15 i Vulikić sa 10 poena.
 
Mega će se u polufinalu sastati sa boljim iz duela koji je na programu od 19.30 časova, Partizan - Zlatibor.

MEGA BEMAKS - DINAMIK 94:79 (18:18, 35:19, 26:23, 15:19)

Dvorana: Čair. Sudije: Maričić, Prpa, Vesković

MEGA BEMAKS: Rebić 11, Sinovec 5, Marjanović 3, Čančar 11, Čarapić 15, Jaramaz 6, Bitadze 17, Lazić 8, Koprivica 1, Samardžiski 2, Mišković 14, Kapetanović 1

DINAMIK:  Vašington 3, Beslać 8, Krstić 15, Vulikić 10, Milisavljević 5, Đurasović 6, Todorović 20, Miladinović 2, Grbović, Rakićević, Zekavčić 1, Stevanović 9


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija