• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2018

09:11

(VIDEO) TEO TUKAO TROJKAMA PO VORIORSIMA, ali je ipak Kari bio jači! Bogdan pao u poslednjoj sekundi!

Košarka

(VIDEO) TEO TUKAO TROJKAMA PO VORIORSIMA, ali je ipak Kari bio jači! Bogdan pao u poslednjoj sekundi!

Podeli vest

Golden Stejt je savladao LA Kliperse sa 134:127, a dobru partiju imao je Miloš Teodosić, dok je Bogdan Bogdanović podbacio u porazu Sakramenta od Oklahome 110:107

Voriorsi su predovođeni sjajnim Stefom Karijem koji je ubacio 44 poena, a imao i devet asistencija i šest skokova, došli do 45. pobede u sezoni. Pratio ga je Kevin Durent sa 21 poenom i osam asistencija, dok je Klej Tompson dodao 19.

Srpski košarkaš Miloš Teodosić je zabeležio 14 poena, pogodio je čak četiri trojke, uz jedan skok i ukradenu loptu i dve asistencije. Boban Marjanović igrao je samo 60 sekundi i utakmicu je završio bez učinka. Najbolji u ekipi Doka Riversa bio je Tobijas Haris sa 22 poena, a Lu Vilijams je meč završio sa 19 poena i 11 asistencija. 

Bogdan Bogdanović MVP Ol-stara nije bio raspoložen protiv Oklahome koja je dobila Kingse 110:107. Srpski košarkaš utakmicu je završio sa samo četiri poena, dve asistencije i pet izgubljenih lopti. 

Gosti su  posle prve četvrtine imali 23 poena više, ali su Kingsi do kraja drugog poluvremena uspeli da smanje na jednocifren zaostatak, potom da izjednače , a u finišu treće deonice i da povedu. Usledila je dramatična završnica koju je rešio Vestbruk trojkom uz zvuk sirene.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Pol Džord sa 26 poena, uz sedam uhvaćenih lopti, dok je Rasel Vestbruk završio meč sa 17 poena, 15 skokova i 11 asistencija i to je bio njegov 18. tripl-dabl u sezoni. 

NBA LIGA 

Rezultati

Šarlot - Bruklin 111:96
Orlando - Njujork 113:120Čikago - Filadelfija 115:116
Klivlend - Vašington 103:110Sakramento - Oklahoma 107:110
Golden Stejt - Los Anđeles Klipers 132:127



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija