• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2018

20:12

(VIDEO) ŠAMARČINA HRVATIMA U ZADRU! Blamaža "kockastih" protiv Rumuna!

Košarka

(VIDEO) ŠAMARČINA HRVATIMA U ZADRU! Blamaža "kockastih" protiv Rumuna!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Hrvatske u meču 3. kola grupe D kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo 2019. u Kini poražena je od selekcije Rumunije sa 58:56 u Zadru

Filip Krušlin je u poslednjem sekundu trojkom pokušao da donese trijumf svom timu, ali je lopta izašla iz koša i "kockasti" su upisali treći poraz u kvalifikacijama.

Hrvatske je jedina ekipa u grupi bez pobede, dok su Rumuni zabeležili drugi trijumf.

Domaći su početkom treće četvrtine imali 12 poena viška, ali su uporni Rumuni preokrenuli i dva i po minuta pre kraja čak vodili su sa 54:46. Hrvatska se vratila, međutim, nije uspela da izbegne šokantat poraz.

U pobedničkom timu Kuti je zabeležio 16 poena, Kace 13, a Nikoara 8. Kod Hrvata Perić je zabeležio 19, a Žorić 11 poena.

Hrvatska u nedelju u Zadru dočekuje reprezentaciju Holandije, dok Rumunija dočekuje Italiju.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija