• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf rs

26.02.2018

07:46

(VIDEO) APSOLUTNA DOMINACIJA! Nova MAESTRALNA partija Nikole Jokća, zamalo i četvrti tripl-dabl zaredom!

Košarka

(VIDEO) APSOLUTNA DOMINACIJA! Nova MAESTRALNA partija Nikole Jokća, zamalo i četvrti tripl-dabl zaredom!

Podeli vest

Srpski košarkaš odigrao je još jednu sjajnu partiju, ali je njegov Denver poražen od Hjusota rezultatom 119:114

Za 31 minut, koliko je proveo u igri, Jokić je zabeležio 21 poen, 14 skokova i osam asistencija. Zanimljivo, šutirao je samo jednom za tri poena i promašio.

Podsetimo, Jokić je na prethodna tri meča imao tripl-dabl učinak i na taj način je stao ''rame uz rame'' sa legendarnim Viltom Čejberlenom.

Tanjug/AP

Imao je Denver priliku da stigne Hjuston koji se odlepio na početku poslednje deonice. Jokić je pogodio za 110:116 na dva minuta do kraja, a dobra odbrana Nagetsa omogućila je Herisu da trojkom uvede meč u neizvesnost. Promašio je.

Kao i sve tokom utakmice s obzirom na to da je ubacio samo šest poena za 32 minuta. Barton je sa 25 bio najefikasniji kod Denvera, a pored njega i Jokića istakao se još Marej sa 19 poena.

Tanjug/AP

Džejms Harden je sa 41 poenom, osma skokkova i sedam asistencija bio najbolji u Hjustonu. Dvocifreni su još bili jedino Kris Pol sa 23 i Trevor Ariza sa 14 ubačenih poena.

Vašington je u drugom meču večeri savladao Filadelfiju rezultatom 109:94.

Bil sa 24 i Porter sa 23 poena bili su najefikasniji u domaćem timu. Oubri je imao 19, a Poljak Gortat je zabeležio 13 poena i 10 skokova.

Embid je imao 25 poena i 10 skokova u redovima Filadelfije. Simons je dodao 16, a Hrvat Dario Šarić 13 poena i osam skokova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija