• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2018

11:46

 I U AMERICI MISLI NA "GROBARE"! Abrines: Nigde nije kao u "Pioniru" protiv Partizana!

Košarka

I U AMERICI MISLI NA "GROBARE"! Abrines: Nigde nije kao u "Pioniru" protiv Partizana!

Podeli vest

Španski košarkaš Aleks Abrines, koji igra za NBA tim Oklahomu, rekao je američkim medijima da nigde nije atmosfera kao u "Pioniru" kada se igra protiv Partizana

Abrines je posle meča sa Golden Stejtom u Ouklendu istakao da je tu najbolja atmosfera u NBA ligi, ali da je u Evropi, ipak, mnogo luđe.

Atmosfera u "Orakl areni" je neverovatna. Nema mnogo drugih dvorana u NBA u kojima ima takve energije. Hala Golden Stejta najviše liči na evropske po ambijentu. Kada bih je poredio sa nekom u Evropi, onda bi to bilo sa atmosferom na utakmicama Partizana, gde navijači stoje maltene odmah iznad igrača i vrše konstantan pritisak - ispričao je Aleks Abrines.

On je u Evropi igrao za Unikahu i Barselonu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija