• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

28.02.2018

08:16

(VIDEO) PROBUDIO SE BOBINATOR! Srpski gorostas nadigrao zemljaka Jokića, KLIPERSI PREOKRENULI I RAZBILI DENVER!

Košarka

(VIDEO) PROBUDIO SE BOBINATOR! Srpski gorostas nadigrao zemljaka Jokića, KLIPERSI PREOKRENULI I RAZBILI DENVER!

Podeli vest

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Denver na gostovanju sa 122:120, i to uz 18 poena Bobana Marjanovića, koji je rešetao samo u drugom poluvremenu

Iako je Denver vodio u većem delu meča i sve to krunisao razlikom od čak +19 u trećem periodu igre pri 82:63, Klipersi su velikom serijom uzvratili udarac i početkom poslednjeg perioda igre preokrenuli na 88:89.

Nakon toga su Klipersi u ključnim momentima izašli iz egala i sa 116:108 najavili pobedu nad Denverom, koji je predvodio Barton sa 19 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Nikola Jokić imao je 18 poena, šest skokova i četiri asistencije, a duel je bio posebno zanimljiv zbog Bobana Marjanovića.

On je u drugom poluvremenu odigrao samo 15 minuta i ubacio 18 poena uz šest skokova, asistenciju, dve blokade i ukradenu loptu, čime je imao nemerljiv doprinos trijumfu.

Imao je čak +27 indeks dok je bio na parketu, ubedljivo najveći od svih saigrača, a Lu Vilijams je bio najefikasnij sa 25 poena.

Tanjug/AP

Miloš Teodosić je na terenu proveo 26 minuta i to je bilo dovoljno za 11 poena, četiri skoka, pet asistencija i dve ukradene lopte, uz 4-7 iz igre, od toga 3-4 za tri.

Što se Bobana Marjanovića tiče, često su ga slali na liniju penala, ali je tu pokazao da ima meku ruku, ubacio je osam od devet slobodnih bacanja.

Bobi je u igru ušao baš pri 82:63 za Nagitse četiri minuta pre kraja deonice i odmah je pogodio na pas Valasa, čime je pokrenuo veliku seriju za preokret i trijumf.


Koliki je značaj meča bio, dovoljno govori tabela. Klipersi su sada opet osmi na plej-of mestu, upravo je Denver gurnut na deveto mesto ispod crte!

Tanjug/AP

Sakramento je poražen od Portlanda sa 116:99, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović pružio je solidnu partiju.

Bogdanović je na parketu proveo 32 minuta, a meč je završio sa 14 poena, četiri asitencije, uz jedan skok. Zek Rendolf je bio najefikasniji sa 20 poena, a Vili Koli-Stajn je ubacio 17 poena i imao 10 skokova. 


Portland je do pobede predvodio Demijan Lilard koji je ostvario dabl-dabl učinak – 26 poena i 12 asistencija. Pratio ga je Šabaz Nejpjer sa 20, Jusuf Nurkić je dodao 17 poena i devet skokova, a Al Faruk Aminu 13 poena i osam skokova. 

Sakramento je 14. na Zapadu sa skorom 18/43, dok je Portland peti sa 35/26.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maki

pre 6 godina

Bravo! Navijam za Kliperse i pratim sve njihove utakmice! Svidja mi se sto su doveli Bobija. On i Teo ce biti super tandem u buducnosti.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija