• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.03.2018

09:23

(VIDEO) TRENER OPET ZABORAVIO BOBIJA! Marjanoviću posle meča karijere samo TRI MINUTA!

Košarka

(VIDEO) TRENER OPET ZABORAVIO BOBIJA! Marjanoviću posle meča karijere samo TRI MINUTA!

Podeli vest

Košarkaši Hjustona pobedili su rano jutros u gostima ekipu Los Anđeles klipersa sa 105:92 i tako upisali 14. uzastopni trijumf u NBA ligi

Hjuston je do nove pobede predvodio Džejms Harden sa 25 poena, od čega je 17 ubacio u prvoj četvrtini. Klint Kapela i Erik Gordon su dodali po 22 poena.

Na drugoj strani, najefikasniji u redovima Klipersa bio je Tobijas Haris sa 24 poena, dok je Montrezl Harel dodao dva poena manje. 

Srpski plejmejker Miloš Teodosić je na terenu proveo 28 minuta i za to vreme je postigao 13 poena i upisao šest skokova i četiri asistencije. S druge strane, Boban Marjanović je poživeo doživeo čudan tretman trenera, jer je posle utakmice karijere, dobio samo tri minuta protiv Hjustona, što mu je bilo dovoljno da ubaci dva poena.

Košarkaši Oklahome su u gostima slavili protiv Dalasa sa 111:110 posle produžetka.

Rasel Vestbruk je postigao 30 poena, uključujući i odlučujuća tri poena, koš uz dodatno slobodno bacanja, 38 sekundi pre kraja produžetka. On je dodao i 11 skokova i sedam asistencija.

Vestbruka je najbolje pratio Pol Džordž sa 23 poena, 11 skokova i šest uspešnih dodavanja. 
U redovima poraženog tima najbolji je bio Harison Barns sa 26 poena.

Košarkaši Golden stejta upisali su sedmu pobedu u poslednjih osam utakmica, pošto su prošle noći bili bolji od Vašingtona u gostima sa 109:101.
Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Kevin Durent sa 32 i Stef Kari sa 25 poena, dok se na drugoj strani istakao Oto Porter sa 29 poena i 10 skokova.
NBA LIGA

Sreda
Detroit - Milvoki  110:87Orlando - Toronto  104:117
Atlanta - Indijana  107:102Boston - Šarlot  134:106
Memfis - Finiks  102:110Vašington - Golden Stejt  101:109
Dalas - Oklahoma  110:111San Antonio - Nju Orleans  116:121
LA Klipers - Hjuston  92:105



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17