• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

05.03.2018

08:01

(VIDEO) SRBI HARAJU NBA LIGOM! Bogdan najefikasniji u triler trijumfu Sakramenta, Teo odličan u pobedi Klipersa!

Košarka

(VIDEO) SRBI HARAJU NBA LIGOM! Bogdan najefikasniji u triler trijumfu Sakramenta, Teo odličan u pobedi Klipersa!

Podeli vest

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović u tesnoj pobedi Kingsa nad Njujorkom 102:99, imao je sjajnu partiju i predvodio svoj tim sa 22 poena.  Tim iz Kalifornije pobedio je trojkom Skala Labisijea na 2 sekunde do kraja

Popularni Bogi definitivno se brzo navikao na surove uslove NBA lige i tim Sakramenta. Ovoga puta sa 22 poena (7/11 iz igre, 3/5 za tri) i 7 asistencija bio je najzaslužniji za pobedu protiv ekipe Niksa.

Imali su Kingsi 99:99 i napad za pobedu. Trener Jerger je osmislio poslednju akciju u kojoj je učestvovao i naš Bogdan. Bivši as Partizana i Fenerbahčea je izveo loptu do Labisijea koji je varkom "lažnog uručenja" prevario svoje čuvare koji su nastavili da trče za Bogdanovićem, a potom na samo 2 sekunde do kraja pogodio za tri.

Tanjug/AP


Najefikasniji kod Kingsa pored Bogdanovića sa 22 poena, bio je upravo Labisije koji je meč završio sa 14 poena, dok su po 12 ubacili Kufos, Hild i Džekson.

U redovima Njujorka, Hardavej junior je bio najefikasniji sa 24 poena, 14, uz 16 skokova je imao Kanter, a isti broj poena ubacio je O'Kvin.

Pogledajte sjajnu partiju i sve poene Bogdana Bogdanovića:

I naš najbolji plejmejker Miloš Teodosić imao je odličan učinak. On je u meču sa Bruklin Netsima postigao 14 poena (5/8 iz igre, 2/5 za tri) uz 4 asistencije i dva skoka, a njegovi Klipersi su pobedili sa 123:120.

Centar Bobi Marjanović još jednom je ostao zakucan za klupu.

Ekipa iz "grada anđela" je u finišu bila u bezizlasnoj situaciji, posle vođstva Bruklina 118:110, ali je usledila serija 13:2, koju je šutem za dva poena na osam sekundi do kraja potvrdio Lu Vilijams za konačnih 123:120 za domaćina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17