• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espn

08.03.2018

17:52

VELIKO PRIZNANJE ZA JOKIĆA! Srpski as među najtalentovanijim igračima u NBA!

Košarka

VELIKO PRIZNANJE ZA JOKIĆA! Srpski as među najtalentovanijim igračima u NBA!

Podeli vest

Srpski košarkaš i lider Denver Nagetsa Nikola Jokić spada među najtalentovanije igrače u NBA, u izboru prestižnog portala ESPN-a

Jokić zauzima peto mesto na listi igrača ispod 25 godina, a ispred njega su: Karl-Entoni Tauns, Džoel Embid, Entoni Dejvis i Janis Adetokumbo.

Kako navode u članku Jokić spada među retke centre u NBA ligi, s obzirom na to da je u stanju da sve radi na terenu, a i igra najveću ulogu u timu koji je rangiran kao šesti najbolji napad lige.  Beleži šest asistencija u proseku, što je peti najbolji prosek u istoriji lige za igrače koji su visoki 208 centimetara ili više. Takođe, uspeo je da svojim partijama stavi Denver u poziciju da se bore za plej-of, a sve to u odsustvu Pola Milsapa. 

Pored Jokića, na ovoj listi našla su se još dvojica igrača iz Denvera – Geri Heris i Džamar Mari, koji zauzimaju 11. odnosno 20. mesto. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija