• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.03.2018

20:41

(VIDEO) EVROLIGA: Micov iznenadio Markovića, PAO bez šanse u Madridu!

Košarka

(VIDEO) EVROLIGA: Micov iznenadio Markovića, PAO bez šanse u Madridu!

Podeli vest

Košarkaši Makabija pobedili su Efes u gostima sa 94:81, u 25. kolu Evrolige, dok je Armani u gostima savladao Himki sa 86:77

Makabi je ostvario važnu pobedu u borbi za plasman u osminu finala tog takmičenja i zauzima osmo mesto sa skorom 13/12. Efes je poslednji na tabeli sa šest pobeda i čak 19 poraza.
Izraelski klub je do trijumfa u Istanbulu predvodio Pjer Džekson sa 18 poena, dva manje je postigao Majkl Rol, Artjom Parahuski je postigao 14, a Dešon Tomas 12. U Efesu se sa 21 istakao Soni Vims. Srpski košarkaš Vladimir Štimac na terenu se našao devet minuta i meč je završio sa dva poena i pet skokova.

Milano je iznenadio Himki u Moskvi, pobedom rezultatom 86:77. Italijanska ekipa je ostvarila devetu pobedu i ugrozila šestoplasirani Himki, koji ima skor 14/11 i bori se za plasman u četvrtfinale.
Endru Gaudlok je sa 26 poena predvodio Milano, za koji je srpski košarkaš Vladimir Micov postigao osam. Aleksej Šved je dao 24 za poraženi tim, dok je Stefan Marković ostvario učinak od pet poena, šest skokova i šest asistencija, Džejms Anderson je dodao 14, a Čarls Dženkins 11 poena.

Ekipa Baskonije pobedila je na gostovanju Valensiju sa 81:71. Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Marselinjo Uertas sa 19 poena, a uz to je imao i sedam asistencija. Pratio ga je Johanes Fohtman sa 16 poena i devet skokova, kao i Patrisijo Garino sa 11 poena. 
Kod domaćih Fernando San Emetrio je postigao 15 poena, 12 je ubacio Dubljević, dok je 10 postigao Plajs. 

Ekipa Real Madrida bez Dončića je lako izašla na kraj sa Panatinaikosom, pošto je slavila sa  92:75.  Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Fabijan Kozer sa 26 poena, pratio ga je odlični Fakundo Kampaco sa 15 poena, dok je 14 dodao Tavares.
Kod PAO nije bilo mnogo raspoloženih igrača, Majk Džejms je postigao 23 poena, dok je Rivers ubacio 12.

EVROLIGA

Četvrtak

Himki – Armani 77:86
Efes – Makabi 81:94
Valensija – Baskonija 71:81
Real Madrid – PAO 92:75

Petak

CSKA – Unikaha 18.00
Žalgiris – Fenerbahče 19.00
Olimpijakos – Bamberg 20.00
Barselona – Crvena zvezda 21.00



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija