• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.03.2018

19:34

(VIDEO) NEMANDŽA BIDŽELIKA! Šekil na muci zbog Srbina iz Minesote

Košarka

(VIDEO) NEMANDŽA BIDŽELIKA! Šekil na muci zbog Srbina iz Minesote

Podeli vest

Namučio je Nemanja Bjelica ekipu Bostona, odigravši najbolju partiju otkako je došao u NBA ligu (30 poena), ali je propisno preznojio potom i Šekila O'Nila

Legendarni američki košarkaš je hteo da pohvali srpskog košarkaša za sjajnu igru u pobedi Minesote, ali je izgovorio njegovo ime tako da verovatno ni Nemanja ne bi razumeo o kome se radi.

- Nemandža Bidželika - ispalio je O'Nil.

Njegov kolega u studiju se našalio:

- Jesi li ga to nazvao Džumandži?

Da bi O'Nil pokušao da se "popravi", ali mu baš i nije uspelo.

- Bidželika!





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nbg

pre 6 godina

Neman ja B jelica se tako valjda izgovori Nemandza Bi Dzelika. Snasao se covek.

Tanatos

pre 6 godina

On moron ne zna ni svoje ime da izgovori a sprda se na racun Nemanje...sta dobronamerno od amera mozes cuti..?

NEBOYSHA YAKOVLYEVICH

pre 6 godina

Pa kada furate latinicu kao sumanuti. Sem Hrvata to niko ziv na svetu ne ume da procita. Krajnje je vreme da se nasa imena u pasosima transkribuju na engleski. I onda ce NEMANJA BJELICA biti napisao kao NEMANYA BIELITSA. Vazno je samo da se ustanove pravila na drzavnom nivou i nece biti problema, bar sto se tice pribliznog izgovaranja nasih imena.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija