• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2018

08:28

(VIDEO) SRPSKA NOĆ U NBA: Jokić po starom, Teo i Bobi srušili Lebrona, Bogdan delio asistencije

Košarka

(VIDEO) SRPSKA NOĆ U NBA: Jokić po starom, Teo i Bobi srušili Lebrona, Bogdan delio asistencije

Podeli vest

Četvorica srpskih košarkaša igrala su u noći između petka i subote na NBA terenima i sva četvorica su se radovala pobedama

Nikola Jokić je ponovo onaj stari, koji razgrće odbrane rivala! Srpski centar je predvodio Denver do pobede nad Lejkersima - 125:116.

Prva zvezda Denvera je na terenu provela 32 minuta i za to vreme ubacila 21 poen, uz šest skokova i šest asistencija. 

Pol Milsap je takođe ubacio 21, a Džamal Marej 22 poena za Denver.

Ipak, srpski tandem u Klipersima, Miloš Teodosić i Boban Marjanović, ostao je na osmom mestu Zapadne konferencije i to pobedom nad favorizovanim Klivlendom - 116:102.

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić odigrao je skromnu partiju, za 18 minuta na terenu postigao je tri poena, uz dva skoka i šest asistencija.

Šansu je dobio i Boban Marjanović, koji je devet minuta bio na terenu, što mu je bilo dovoljno da protiv Lebrona Džejmsa i "konjanika" ubaci šest poena, sa tri skoka i ukradenom loptom.

Bogdan Bogdanović se radovao trijumfu Sakramenta nad Orlandom - 94:88.

Srpski as se ovog puta više posvetio asistencijama nego poenima! Bogdanović je za 27 minuta igre postigao osam poena, uz tri skoka i čak 10 asistencija!

Sakramento je do trijumfa predvodio Geret Templ sa 23 poena.

NBA LIGA

Petak
Detroit - Čikago  99:83
Indijana - Atlanta  112:87
Toronto - Hjuston   108:105
Memfis - Juta  78:95
Milvoki - Njujork  120:112
Nju Orleans - Vašington  97:116
Denver - LA Lejkers  125:116
Portland - Golden Stejt   125:108
Sakramento - Orlando  94:88
LA Klipers - Klivlend  116:102


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija