• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.03.2018

13:23

ZAKASNIO SAM SA DOLASKOM U NBA! Teo priznao Amerima: Trebalo je da dođem sa 25 godina, ali bar sam došao!

Košarka

ZAKASNIO SAM SA DOLASKOM U NBA! Teo priznao Amerima: Trebalo je da dođem sa 25 godina, ali bar sam došao!

Podeli vest

Miloš Teodosić, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i as LA Klipersa, priznaje da žali što u NBA ligu nije došao dok je bio mlađi 

- Za evropske igrače bi bilo idealno da dođu kada imaju 23, ili 24 godine. Tada imaju vremena da se priviknu na ovu košarku, da očvrsnu svoje telo za ono što ih u NBA čeka - kazao je Teodosić američkim medijima.

Kapiten "orlova" priznaje da uživa u NBA i žali što nije došao ranije u najjaču košarkašku ligu na svetu. 

- Srećan sam što sam ovde i mislim da sam doneo pravu odluku da dođem. Ovo je najbolja liga na svetu, sa najboljim igračima na svetu. Iskreno, malo sam zakasnio sa dolaskom u NBA. Jer... Imam 30, 31 godinu. Bilo bi bolje da sam došao kao 25-godišnjak, pa bih više mogao da radim i na svom telu i na svojoj igri. Ali, bar sam došao. Da nisam, bilo bi mi žao što se nikada nisam oprobao u NBA ligi - kazao je organizator igre Klipersa.

Kaže skormno Teo da  i dalje ima šta da nauči o igri koju toliko voli.

- Učim svakog dana. Ne mogu da vam kažem šta tačno, da li učim da šutiram drugačije, ali ovo u NBA je drugačija vrsta košarke, pa se svakog dana uči nešto novo. Znam da sam u ligi u kojoj me svake večeri čeka neki sjajan igrač, na primer Kajri Irving, ali sam spreman. I spremam se - dodao je naš reprezentativac.

(VIDEO) TEO POČISTIO CRNOGORCA I HRVATA! Srpski plej blistao, Bobi igrao 9 minuta dao dva poena!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija