• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.03.2018

08:59

(VIDEO) MONSTRUOZNI JOKIĆ! Srpski as osmim tripl-dablom u sezoni nosio Denver, Teo i Bobi bledi!

Košarka

(VIDEO) MONSTRUOZNI JOKIĆ! Srpski as osmim tripl-dablom u sezoni nosio Denver, Teo i Bobi bledi!

Podeli vest

Nikola Jokić je u pobedi Denvera nad Detroitom 120:113 zabeležio novi, osmi tripl-dabl u NBA ligi ove sezone

Igra srpski centar u vrhunskoj formi, nezaustavljiv je, što je dokazao novom briljantnom partijom. Ništa mu nisu mogli ni  Dramond i Grifin, a svojski su se trudili da ga zaustave.

Jokić je  protiv Detroita imao 23 poena, 12 skokova i 10 asistencija. Na terenu je protiv Pistonsa proveo 37 minuta, iz igre je šutirao 8/15, a pogodio je i dve bitne trojke iz pet pokušaja, imao je i po tri blokade i ukradene lopte. Bio je ovo nikolik osmi tripl-dabl u sezoni, a 14. od dolaska u NBA ligu.

Marej bio najefikasniji igrač Nagetsa sa 26 poena uz devet skokova, a 23 je postigao i Vil Barton. Dvocifren učinak imali su još Pol Milsep sa 14, Devin Heris sa 12 i Geri Heris sa 11 poena. Na drugoj strani, istakli su se Blejk Grifin sa 26, Dvajt Bajks sa 22, te Andre Dramond sa 21 poenom i čak 17 skokova.

Denver je ovom pobedom ostao u konkurenciji za plasman u plej-of, pošto ima pobedu manje od osmoplasirane Jute. Sa druge strane, Detroit se dodatno udaljio od završnice, pošto ima šest trijumfa manje od Majamija, koji se trenutno nalazi na mestu koje vodi u doigravanje.

Los Anđeles Klipersi poraženi su od  Hjuston Rokitsa 101:96, a Srbi se baš nisu proslavili. 

Miloš Teodosić je za 20 minuta na parketu postigao samo jednu trojku, imao četiri asistencije i dva skoka uz po ukradenu loptu i blokadu. S druge strane, Boban Marjanović nije odigrao nijedam minut odlukom trenera Doka Riversa.

Rokitsi su 27 pobedom u poslednjih 30 utakmica osvojili svoju diviziju Jugozapad, a 14 utakmica pre kraja regularnog dela sezone na samo su jednu pobedu od prošlogodišnjeg učinka od 55 trijumfa. 
Hjuston je do novog trijumfa po običaju predvodio Džejms Harden sa 24 poena, Erik Gordon je u trijumfu učestvovao sa 23 poena. Najefikasniji u redovima Klipersa bio je Tobajas Heris sa 29 poena i osam skokova, Ostin Rivers je dodao 20 poena, dok ej 14 ubacio Lu VIlijams. Klipersi su izjednačeni sa Denverom na deobi devete pozicije na Zapadu.

NBA LIGA

Rezultati

Indijana - Toronto 99:106
Atlanta - Šarlot 117:129Njujork - Filadelfija 110:118
Hjuston - Los Anđeles Klipers 101:96Memfis - Čikago 110:111
San Antonio - Nju Orleans 98:93Denver - Detroit 120:113
Juta - Feniks 116:88Portland - Klivlend 113:105



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17