• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2018

08:09

(VIDEO) BOGDAN TROJKAMA SRUŠIO "RATNIKE", Teo i Bobi nisu imali rešenje za Vestbruka!

Košarka

(VIDEO) BOGDAN TROJKAMA SRUŠIO "RATNIKE", Teo i Bobi nisu imali rešenje za Vestbruka!

Podeli vest

Bogdan Bogdanović pružio je odličnu partiju u pobedi Sakramento Kingsa nad Golden Stejtom  98:93, dok su i Miloš Teodosić i Boban Marijanović odigrali dobar meč, ali u porazu LA Klipersa od Oklahome 121:113

Voriorsima je ovo bio treći poraz u poslednja četiri meča, mada protiv Kingsa nisu mogli da računa na pomoć Kevina Durenta, Stefa Karija i Kleja Tompsona, dok se tokom meča povredio i Omri Kaspi. Voriorsi sada imaju skor 52-17 i drugi su na Zapadu, dok je Sakramento na 12. poziciji sa skorom 23-47.

Golden Stejt je tokom prvog dela igre imao i dvocifrenu prednost, ali su Kingsi uzvratili serijom 13:0 i do kraja prvog dela utakmice preokrenuli rezultat. Ipak, Golden Stejt se ponovo vratio u meč, imao prednost, koju  nije uspeo da sačuva do kraja. Sakramento je preko Foksa u finišu meča opet došao do prednosti, ušlo se u neizvesnu završnicu koju su Kingsi bolje odigrali i trijumfovali. 

Najbolji u pobedničkom timu bio je Hild sa 22 poena po sedam skokova i asistencija, Lebisije je ubacio 15, uz pet skokova. Bogdan Bogdanović je na parketu proveo  24 minuta, a  ubacio je 11 poena, pogodio je tri trojke, imao pet skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

 Kod Voriorsa, Kvin Kuk je pružio dobru partiju sa 25 poena, dok je 16 ubacio Jang (5/15 iz igre).

Košarkaši Oklahome pobedli su kod kuće Los Anđeles Kliperse rezultatom 121:113. 
Miloš Teodosić i Boban Marjanović ništa nisu mogli raspoloženom Raselu Vestbruku, koji je ostvario četvrti uzastopni tripl-dabl - 16 poena, 10 skokova i 11 asistencija, Kori Bruer je dodao 22 poena, a Pol Džordž 19. poena.

Miloš Teodosić je odigrao 29 minuta i postigao 12 poena, od toga tri trojke, uz četiri asistencije, po skok i ukradenu loptu. 

Boban Marjanović je za osam minuta ubacio isto toliko poena uz sedam skokova. U redovima Klipersa, najefikasniji je bio Tobajas Heris sa 24 poena.

Tanderi su četvrti na Zapadu uz skor 43-29, sa druge strane, Klipersi zauzimaju deseto mesto uz 37-31.

NBA LIGA

Rezultati

Orlando - Boston 83:92
Filadelfija - Bruklin 120:116Toronto - Dalas 122:115 posle produžetka
Oklahoma - Los Anđeles Klipers 121:113Golden Stejt - Sakramento 93:98
Los Anđeles Lejkers - Majami 91:92



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija