• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.03.2018

10:52

(FOTO/VIDEO) OVO JE UBIJENI NAVIJAČ KINGSA zbog koga GORI SAKRAMENTO!  Policija ga ubila kao psa u dvorištu njegovih bake i deke!

Košarka

(FOTO/VIDEO) OVO JE UBIJENI NAVIJAČ KINGSA zbog koga GORI SAKRAMENTO! Policija ga ubila kao psa u dvorištu njegovih bake i deke!

Podeli vest

Na ulicama Sakramenta besne građanski protesti zbog ubistva navijača Kingsa Stefona Klarka (22)

Na društvenim mrežama objavljen je video-snimak na kojem se vide fotografije mladog navijača.

Klark je iza sebe ostavio suprugu i dvoje male dece.

Twitter video

- Svako jutro kada se probudim deca me pitaju gde je tata i kada ćemo da idemo po njega - izjavila je Salena Mani, Klarkova supruga.

Twitter video

On je ubijen ispred kuće svoje bake i deke.

- Ubijen je ispred naše kuće. Ja sam vikala policajcima da su ubice, ubice - rekla je Klarkova baka Sekita.

Twitter video

Zbog ubistva navijača Kingsa gori ceo Sakramento, a utakmica između Kingsa i Atlante počela je sa zakašnjenjem zbog protesta ispšred hale, a gledalo ju je tek oko 2.000 navijača.

Tanjug/AP

Pred meč Vlade Divac i vlasnik Kingsa Vivek Ranadiv su sa igračima stali na sredinu terena i odali počast ubijenom navijaču Klarku.

(FOTO) HAOS U SAKRAMENTU PRED UTAKMICU S ATLANTOM! Demonstranti blokirali ulaz, Bogdan i Kingsi pobedili pred samo 2.000 ljudi




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
caslav

pre 6 godina

Jeli ubice, tako izgleda vaša brutalna demokratija,....

Goran

pre 6 godina

U americi ima jedno osnovno pravilo kad te njihov policajac legitimise a to je ne mlati rukama oko sebe i nikako se nemoj hvatati za pojas, ledja itd. itd. jer oni kroz dovoljno opomna bez problema te izbuse na licu mesta. Ja ne kazem da je ubistvo ovim opravdano ali ako znas, jos kao njihov gradjanin, da ne oprastaju nikakve pokusaje potezanja bilo kojeg predmeta na njih onda lepo stani, ruke okreni da ti se vide i ostajes ziv.

ARiki

pre 6 godina

Tako to rade divljaci amerikanci. Kad te naš saobraćajac zaustavi i kulturno potraži dokumenta e to ne valja i odmah se preti kako će ostati bez posla, zove se načelnik, a nedaj bože da je zaustavljen neki džip. Cela amerika je NAJVEĆA SVETSKA TERORISTIČKA ORGANIZACIJA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija