• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.03.2018

08:13

(VIDEO) JOKIĆ ZGROMIO VIZARDSE! BJELICA GAZI KA PLEJ-OFU, Teo dvocifren u porazu, Bobi grejao klupu!

Košarka

(VIDEO) JOKIĆ ZGROMIO VIZARDSE! BJELICA GAZI KA PLEJ-OFU, Teo dvocifren u porazu, Bobi grejao klupu!

Podeli vest

Nemanja Bjelica sa Minesotom gazi ka plej-ofu, radovao se i Nikola Jokić sa Denverom, dok Miloš Teodosić i Boban Marjanović nisu imalio sreće sa LA Klipersima u noći između petka i subote

Nikola Jokić bio je najraspoloženiji u ekipi Denvera koji je savladao Vašingtonu 108:100 i tako vezao dve uzastopne pobede. Jokić je pored 25 ubačenih poena, imao osam skokova i pet asistencija, pratio ga je Vil Barton sa 23 poena. U ekipi Vizardsa najbolji je bio Bredli Bil sa 24 poena. 

Denver se trenutno nalazi na devetom mestu Zapadne konferencije, prvom ispod crte, koje vodi u plej-of, Juta je osma, dok je na sedmoj poziciji Minesota. S druge strane Vizardsi su na šestom mestu Istočne konferencije. 

Minesota ide ka ka plej-ofu, trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli Zapadne konferencije, a u noći između petka i subote pobedila je Nujork Nikse u gostima rezultatom 108:104. Nemanja Bjelica pruža sve bolje partije, a sada je na parketu proveo 37 minuta i postigao 17 poena, šest skokova i dve asistencije, dok je najbolji u ekipi Vukova bio Karl-Entoni Tauns sa 24 poena i 13 skokova.  

Miloš Teodosić je u porazu LA Klipersa od Indijane 109:104 za 30 minuta ubacio 10 poena, imao tri skoka i isto toliko asistencija. S druge strane Boban Marjanović nije ni ulazio u igru, dok je najbolji u ekipi iz Los Anđelesa bio Lou Vilijams sa 27 poena. Indijanu je predvodio Bojan Bogdanović sa  28 poena.

Klivlend je rezultatom 120:95 dobio Finiks Sanse, a kao i obično briljirao je Lebron Džejms sa 27 poena, Kevin Lav je doda 20 poena.Rasel Vestbruk je sa 29 poena, 13 skokova i osam asistencija predvodio Oklahomu do trijumfa od 105:99 nad ekipom Majamija. 

NBA LIGA

Rezultati

Indijana  - LA Klipers 109:104
Vašington - Denver 100:108
Klivlend - Finiks 120:95
Njujork Niks - Minesota 104:108
Toronto - Bruklin 116:112
Čikago - Milvoki 105:118
Oklahoma - Majami 105:99
San Antonio - Juta 124:120
Portland - Boston 100:105
Golden Stejt - Atlanta 106:94




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ja

pre 6 godina

savrsena utakmica!jokic bez muke opusteno postigao25 poena!!!!!igra se sa njima i uziva!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija