• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.03.2018

20:13

(VIDEO) CEDEVITA IZBORILA 'MAJSTORICU'! U Podgorici pada odluka o finalisti ABA lige!

Košarka

(VIDEO) CEDEVITA IZBORILA 'MAJSTORICU'! U Podgorici pada odluka o finalisti ABA lige!

Podeli vest

Košarkaši Cedevite izjednačili su na 1:1 u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige, pošto su danas u Zagrebu pobedili Budućnost sa 82:75 (23:17, 21:16, 17:19, 21:23)

Cedevitu je do pobede predvodio Demetris Nikols sa 25 poena, dok je Filip Krušlin dodao 13, a Vil Čeri ubacio je 10.

U ekipi Budućnosti istakao se Kajl Gibson sa 20 poena, dok je Nikola Ivanović postigao 14, a Nemanja Gordić ubacio je 12.

Cedevita je energetski znatno bolje odigrala današnji meč, nego pre nedelju dana u Podgorici, kada je pretpela poraz u samoj završnici.

Hrvatski tim je utakmicu praktično prelomio u finišu prve i početkom druge četvrtine kada je serijom 22:0 došao do dvocifrene prednosti.

Budućnost je od tog trenutka konstatno imala veliki zaostatak, ekipa Aleksandra Džikića je jedino u poslednjoj deonici uspela da dodje do jednocifrenog ostatka, ali nije imala snage za preokret.

Treća utakmica izmedju Budućnosti i Cedevite igraće se naredne nedelje u Podgorici, a tačan termin odigravanja biće naknadno određen.

Inače, utakmici su prethodili incidenti, koje su pravili navijači Budućnosti u centru Zagreba.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija