• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.03.2018

14:31

JOKIĆ I DENVER NA PREKRETNICI! Nagetsi imaju dve opcije - Nikola postaje ograničeno slobodan agent!?

Košarka

JOKIĆ I DENVER NA PREKRETNICI! Nagetsi imaju dve opcije - Nikola postaje ograničeno slobodan agent!?

Podeli vest

Po pisanju američkih medija Denver Nagetsi bi mogli da već ovog leta stave Nikolu Jokića na listu ograničenih slobodnih agenata, što znači da postoji opcija da srpski košarkaš promeni sredinu.

Nikola Jokić, koji je bio Denverov pik druge runde drafta 2014. godine, ima ruki ugovor sa Denverom do kraja 2019. godine.Tada ističe četvorogodišnja saradnja, a po pisanju američkih medija Denver ima dve opcije kada je saradnja sa Jokićem u pitanju. 

Prva je da zadrže Jokića na ruki ugovoru i naredne sezone, u kojoj bi naš igrač zaradio 1,6 miliona dolara. Posle toga bi srpski košarkaš imao odrešene ruke da bira novi klub kao slobodan igrač. 

Druga opcija za klub iz Kolorada je da po završetku ove sezone Jokića proglasi ograničenim slobodnim igračem pri čemu bi ostali klubovi mogli da izađu sa ponudom za Nikolu i sa većom platom koju bi primao u četvrtoj godini.

Tada će Denver imati opciju da Jokića zadrži ukoliko izjednači najveću ponudu koja je stigla za njega. Mediji u SAD pišu da će se Denver najverovatnije odlučiti za drugu varijantu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija