• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.03.2018

22:07

BARANI PUKLI PRED MAJSTORICU SA ZVEZDOM! Groningen pregazio Mornar!

Košarka

BARANI PUKLI PRED MAJSTORICU SA ZVEZDOM! Groningen pregazio Mornar!

Podeli vest

Košarkaši Mornara nisu uspeli da izbore plasman u polufinale FIBA Kupa Evrope, pošto su u revanš meču poraženi od Groningena sa 101:74 

Barani su na svom parketu slavili sa 73:67, ali su u drugoj utakmici bili bez šanse da urade nešto više. Groningen je tokom druge četvrtine poveo 52:34, u nastavku došao i do prednost od 27 poena i već tada je bilo jasno da će Mornar ovosezonsku evropsku priču završiti u četvrtfinalu FIBA Kupa Evrope.

Najefikasniji u sastavu Groningena bili su Kari sa 19, Pašalić i Brunsma sa po 18 poena. Kod Barana, Nidam sa 24, Vranješ sa 23 i Ros sa 11 poena su bili najraspoloženiji za igru.

Mornar je pre tri dana u Baru pobedio Crvenu zvezdu sa 88:84 u drugom meču polufinalne serije plej-ofa ABA lige, dok će majstoricu igrati u Beogradu 2. aprila. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija