• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.03.2018

21:42

DONČIĆ JE SPREMAN ZA RAT: Znamo šta nas čeka, Zvezda ima najbolje navijače!

Košarka

DONČIĆ JE SPREMAN ZA RAT: Znamo šta nas čeka, Zvezda ima najbolje navijače!

Podeli vest

Košarkaš Real Madrida Luka Dončić istakao je da će njegovom timu biti veoma teško u "Pioniru" jer će crveno-beli igrati bez bilo kakvog pritiska

Dončić nikada nije krio da je veliki navijač Crvene zvezde i da mu je ovaj klub u srcu, iako vrlo verovatno nikada neće obući crveno-beli dres.

- Svi znamo kakva je atmosfera u dvorani i kakve navijače ima Crvena zvezda. Najbolji su u Evropi! Biće jako teško, pravi rat, ali mi smo spremni. Oni nemaju pritisak, ali ne verujem nikome, mi moramo da odigramo sto odsto - rekao je Dončić.

Prisetio se Slovenac Zvezdine pobede u Madridu u prvom delu sezone, kada su crveno-beli ubacili čak 17 trojki.

- Imaju dosta pozitivnih stvari u igri, ali svi znamo da imaju trojicu-četvoricu igrača koji mogu da šutiraju za tri poena i moramo da budemo na oprezu - istakao je plejmejker "kraljevića".

Real se u poslednja dva kola bori za četvrtu poziciju na tabeli, koja daje prednost domaćeg terena u četvrtfinalu.

- Panatinaikos neće posustati, zato ni mi ne možemo to sebi da priuštimo. Ali, svi timovi u Evroligi su opasni - poručio je Dončić.

Ovo bi mogla da bude Dončićeva poslednja evroligaška utakmica u Beogradu kao igrača Reala, pošto bi na leto vrlo lako mogao da se preseli u NBA.

- Znaće se sve kada se sezona završi - ostao je tajanstven mladi Slovenac.

Utakmica Crvena zvezda - Real Madrid igra se u petak od 19 časova. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija