• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2018

10:27

JOKIĆA NE CENE JER IGRA ZA DENVER! Meloun zna zašto se u NBA ne priča o Nikoli!

Košarka

JOKIĆA NE CENE JER IGRA ZA DENVER! Meloun zna zašto se u NBA ne priča o Nikoli!

Podeli vest

Trener Denvera Majk Meloun smatra da Nikola Jokić u NBA ligi nije dovoljno cenjen zato što igra u Nagetsima

Denver je upisao i treću uzastopnu pobedu u NBA ligi i sada se nadomak osme pozicije koja vodi u plej-of. Nagetsi su pobedili Indijanu sa 107:104 uz 30 poena Nikole Jokića.

- Neće mu odati priznanje na kraju sezone, ali nema mnogo igrača koji rade to što on radi, i to svake večeri i tako efikasno. On je Nikola Jokić, mi smo Denver, tako da niko neće govoriti o tome - rekao je trener Nagetsa Majk Meloun i dodao:

- On je neverovatan igrač i mi mu tražimo da radi toliko mnogo za ovaj tim, da ga nosi na leđima kao igrač treće godine, a on ne kuka zbog toga. Uopšte. Prihvatio je to, uživa u tome i svake večeri igra na vrlo visokom nivou - istakao je trener Denvera. 

(VIDEO) JOKIĆEVA MAGIJA NE PRESTAJE... Srbin izrešetao Indijanu, Bogdan najbolji u porazu Kingsa!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš

pre 6 godina

Jole, samo napred i "deri boraniju", što se kaže!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija