• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.04.2018

08:08

(VIDEO) LOŠE VESTI ZA JOKIĆA I DENVER: Pelikansi, Tanderi i Sparsi najbolji kada je najpotrebnije!

Košarka

(VIDEO) LOŠE VESTI ZA JOKIĆA I DENVER: Pelikansi, Tanderi i Sparsi najbolji kada je najpotrebnije!

Podeli vest

Nju Orleans Pelikansi, Oklahoma Tanderi i San Antonio, glavni rivali Denveru našeg Nikole Jokuća u borbi za plej-of, upisali su pobede u noći između subote i nedelje 

Nju Orleans je dobio na gostovanju šampione Golden Stejt 126:120. Nakon nekoliko preokreta tokom meča Pelikansi su utakmici prelomili u poslednjoj četvrtini koju su dobili  38:28. 

Kod pobednika najraspoloženiji bio je Entoni Dejvis sa 34 poena i 12 skokova,  Nikola Mirotić je ubacio 28 pogodaka. Na drugoj strani Kevin Durent je pored 41 poena imao i 10 skokova.

Lider Zapadne konferencije Hjuston poražen je od Oklahome 108:102. Rasel Vestbruk je zabeležio 24 poena i 10 asistencija, a isti košgeterski ucinak imao je Pol Džordž. Na drugoj strani Džejms Harden ubacio je 26 poena.

Sparsi su savladali Portland 115:106. Lamarkus Oldridž je predvodio pobednike sa 28 poena, dok je kod gostiju Demijen Lilard zabeležio 33, a Jusuf Nurkić 12 poena i isto toliko skokova.

Pelikansi, Spars i Tanderi su na deobi četvrtog mesta sa skorom 46-34, dok su iza njih Minesota Nemanje Bjelice i Denver Nikole Jokića sa pobedom manje i sve su manje šanse da ce oba tima otici u plej-of.

Milvoki je u Medison Skver Gardenu savladao Njujork Nikse 115:102.  Erik Bledso je zabeležio dabl dabl učinak od 22 poena i 10 asistencija, isti broj poena dodao je Kris Midlton, a 16 je postigao Džabari Parker.

Bruklin je ubedljivo  u Čikagu dobio  Bulse 124:94. Alen Krebi je bio najefikasniji sa 20 poena, dok je kod domaćina Šon Kilpatrik zabeležio isti košgeterski učinak.

NBA LIGA

Rezultati

Njujork Niks - Milvoki 102:115
Čikago - Bruklin Nets 96:124
Golden Stejt - Nju Orleans 120:126
Hjuston - Oklahoma 102:108
San Antonio - Portland 116:105



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17