• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.04.2018

12:40

FRKA U SLOVENIJI: Evropski prvaci dobili KUSUR umesto premija za zlato!

Košarka

FRKA U SLOVENIJI: Evropski prvaci dobili KUSUR umesto premija za zlato!

Podeli vest

Velika košarkaška frka u Sloveniji! Evropski prvaci ni šest meseci posle osvojenog zlata nisu dobili premije, jer ne žele da podignu "kusur" koji im je uplatila Vlada

Odlukom Vlade Slovenije, igrači reprezentacije Slovenije bi trebalo da podele 67.000 evra, što bi bilo nešto više od 4.000 evra po košarkašu!

To je silno naljutilo igrače, koji smatraju da zaslužuju mnogo više, jer su, poređenja radi, igrači Srbije za srebro dobili po 20.000, a Španci za bronzu po 30.000 evra!

Vlada je uplatila obećani novac, ali u Košarkaškom savezu Slovenije ga nisu podigli s računa i podelili igračima, jer su se nadali da će uspeti da izboksuju povećanje premija.

Ministarstvo je odmah uplatilo novac, ali imamo problem sa visinom nagrada. Nadali smo se da će ih podići, da će biti na normalnom nivou, kao što je to u Srbiji ili Španiji. Igrači su zaslužili više. Nažalost, ovo je baš premalo. Država je baš malo uplatila – objasnio je Radisav Nesterović, generalni sekretar slovenačkog saveza.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija