• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

12.04.2018

07:36

(VIDEO) JOKIĆ UBACIO 35 poena i imao napad za pobedu, ali je Denver izgubio, BJELICA ĆE IGRATI PLEJ-OF!

Košarka

(VIDEO) JOKIĆ UBACIO 35 poena i imao napad za pobedu, ali je Denver izgubio, BJELICA ĆE IGRATI PLEJ-OF!

Podeli vest

Minesota slavila rezultatom 112:106, a Nemanja Bjelica nije ubacio nijedan poen

Nikola Jokić i njegov Denver su ostali bez plej-ofa NBA lige, a tamo će se naći Minesota za koju nastupa Nemanja Bjelica!

Srpski derbi pripao je nekadašnjem košarkašu Crvene zvezde koji, doduše, nije imao poenterski učinak u pobedi svog tima rezultatom 112:106 posle produžetka.

S druge strane, Jokić je ubacio 35 poena i imao 10 skokova. Ipak, posustao je u dodatnih pet minuta kada ga je Gibson ''zatvorio''.

Tanjug/AP

Imao je Jokić loptu kod sebe na 6.6 sekundi pre kraja, ali je pomenuti Gibson sjajno odigrao odbranu i regularni deo meča je završen 101:101.

- Samo sam imao jedan dribling, a Gibson je odradio odličnu odbranu - rekao je Jokić.

Prethodno je Jokić u trećoj deonici imao svoj mali šou - ubacio je 17 ponea, od toga čak tri trojke.

U produžetku je viđena nervozna igra koju su Batler i Vigins u finišu ''prelomili'' i odveli Vukove u prvi plej-of još od 2004. godine. Tamo će igrati protiv Hjustona.

Tanjug/AP

Batler je sa 31 poenom bio najefikasniji u redovima domaćeg tima. Odmah iza njega je bio Karl-Entoni Tauns sa 26 poena i 14 skokova. Vigins je imao 18, od čega su ona dva sa linije penala, na 14.6 sekundi do kraja, bila veoma bitna.

Jokića su pratil Barton sa 24 poena i osam skokova, ali i Marej sa 20 poena i po šest skokova i asistencija. Međutim, sve to nije bilo dovoljno da se Denver plasira u plej-of.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija