• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

12.04.2018

08:36

(VIDEO) BOBINATOR U VELIKOM STILU ZAVRŠIO NBA SEZONU! Dabl-dabl protiv Lejkersa i POSLEDNJI LUDI PLES!

Košarka

(VIDEO) BOBINATOR U VELIKOM STILU ZAVRŠIO NBA SEZONU! Dabl-dabl protiv Lejkersa i POSLEDNJI LUDI PLES!

Podeli vest

Boban Marjanović se u velikom stilu oprostio od ove NBA sezone u kojoj se, doduše, i nije baš naigrao

U porazu Los Anđeles Klipersa od Los Anđeles Lejkersa rezulttaom 115:100, Marjanović je igrao 13 minuta i za to vreme je zabeležio 12 poena i deset skokova.

Poprilično impresivno s obzirom na to da nije mnogo igrao. Da je dobijao veću minutažu, možda bi Klipersi na kraju izborili plej-of Zapadne Konferencije.

Naravno, neposredno pred početak utakmice, Marjanović je sa saigračima odigrao i poslednji ples za ovu sezonu. Sezonu u kojoj će ga mnogi pamtiti upravo po tom pomenutom plesu.

(VIDEO) JOKIĆ UBACIO 35 poena i imao napad za pobedu, ali je Denver izgubio, BJELICA ĆE IGRATI PLEJ-OF!

Heris je sa 23 poena bio najefikasniji kod Klipersa, dok je Herel ubacio 15.

Hart sa 30 i Geri Pejton Drugi sa 25 poena predvodili su Lejkerse u gradskom derbiju, a Karuso i Lopez su jedini još bili dvocifreni. Prvi je ubacio 15 poena, drugi poen manje




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija