• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sportklub

12.04.2018

18:32

AKO ZASLUŽIMO, IGRAĆEMO EVROLIGU! Budućnost demantuje problem sa licencom

Košarka

AKO ZASLUŽIMO, IGRAĆEMO EVROLIGU! Budućnost demantuje problem sa licencom

Podeli vest

Košarkaški klub Budućnost demantovao je informaciju da neće igrati u Evroligi sledeće sezone čak i ako osvoji ABA ligu, zbog problema sa dobijanjem licence za takmičenje

Pojedini mediji objavili su informaciju da Budućnost ne ispunjava nekoliko uslova za dobijanje licence za nastup u Evroligi, pre svih da nema dvoranu dovoljnog kapaciteta, ali Podgoričani tvrde da su to namerno plasirane neistine.

Navodi u medijima da Budućnost neće moći da igra Evroligu ni ako osvoji titulu u ABA ligi me čine zadovoljnim i srećnim, jer pokazuju da smo moćan klub i da nas se rivali plaše. I treba da nas se plaše, a plašiće nas se i u godinama koje slede. Znamo vrlo dobro iz koje kuhinje stižu informacije o problemima sa dvoranom. Već sam više puta rekao, ali nije mi teško da ponovim. Poručujem svima koji su zabrinuti za to da li će Budućnost igrati Evroligu ili ne, ako na sportskom terenu izborimo pravo za elitno takmičenje, razloga za brigu nema. Sigurno ćemo biti u Evroligi - rekao je predsednik Budućnosti Dragan Bokan za Sport klub.

Treći meč finala između Budućnosti i Crvene zvezde igraće se u petak u Podgorici, a trenutan rezultat je 1:1 u seriji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija