• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.04.2018

22:34

EVROLIGA: "Armija" na korak od Beograda, Real napravio brejk

Košarka

EVROLIGA: "Armija" na korak od Beograda, Real napravio brejk

Podeli vest

Košarkaši CSKA iz Moskve poveli su sa 2:0 u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige protiv Himkija, pošto su na svom terenu slavili sa 89:84

Moskovljani, koji su nastupili bez povređenog Nanda De Koloa, ponovo su se namučili protiv gradskog rivala, ali su ipak uspeli da dođu do pobede koja ih je dovela na samo korak od plasmana na fajnal-for Evrolige u Beogradu.
Najzaslužniji za pobedu CSKA bio je Serhio Rodriges sa 26 ponea i 10 asistencija, dok je Kori Higins postigao 19. 

S druge strane u ekipi Himkija istakao se Entoni Gil sa 24 poena, dok je Aleksej Šved dodao 12, uz sedam asistencija, a Stefan Marković ubacio je 11. Bivši košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins postigao je devet poena.
Treća utakmica igraće se naredne srede, a domaćin će biti Himki.

Real Madrid je napravio brejk u Atini i uzvratio Panatinaikosu za težak poraz u prvom meču - 89:82. Posle prve dve utakmice rezultat je 1:1 u pobedama, a naredne dve igraće se u Španiji.

"Kraljevski klub" je do trijumfa predvodio Felipe Rejes sa 18 poena, dok je Džejsi Kerol ubacio 17. Bolji od ostalih u sastavu Panatinaikosa bio je Majk Džejms sa 20 poena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija