• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.04.2018

08:58

(VIDEO) PROPAST SPARSA I BLEJZERSA, Filadelfija uništila Majami!

Košarka

(VIDEO) PROPAST SPARSA I BLEJZERSA, Filadelfija uništila Majami!

Podeli vest

Košarkaši Golden Stejta poveli su sa 3:0 protiv San Antonija u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u gostima pobedili sa 110:97

Golden stejt je do nove pobede vodio Kevin Durent sa 26 poena, devet skokova i šest asistencija, najbolje ga je pratio Klej Tompson sa 19, dok je Šon Livingston ubacio tri poena manje.
U poraženom timu najbolji je bio Lamarkus Oldridž sa 18 poena. Četvrti meč se igra u nedelju.



Do prednosti od 3:0 na Zapadu stigao je i Nju Orleans koji je prošle noći slavio na svom terenu protiv Portlanda sa 119:102. 
Nikola Mirotić se istakao u pobedničkom timu sa 30 postignutih poena, što je njegov rekord karijere u plej-ofu. On je upisao i osam skokova, tri ukradene lopte, dve asistencije i jednu blokadu. Dva poena manje ubacio je Entoni Dejvis, uz 11 uhvaćenih lopti, dok su Radžon Rondo i Džru Holidej meč završili sa po 16 poena. 

Si Džej Mekolum je predvodio Portland sa 22 poena, jedan manje je ubacio Al-Faruk Aminu, dok je Demijan Lilard postigao 20.
Nju Orleansu nedostaje samo jedna pobeda da prvi put od 2008. godine prođe prvu rundu plej-ofa, a priliku da za to imaće u četvrtom meču koji je na programu u subotu.


Košarkaši Filadelfije poveli su sa 2:1 protiv Majamija u prvoj rundi plej-ofa Istočne konferencije, pošto su prošle noći u gostima slavili sa 128:108.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Džoel Embid sa 23 poena, Dario Šarić i Marko Belineli su dodali po 21, a Ben Simons 19 poena. Na drugoj strani, najbolji je bio Goran Dragić sa 23 poena. Naredni meč igra se u subotu.

NBA LIGA

Rezultati

San Antonio - Golden Stejt 97:110 (0:3 u seriji)
Nju Orleans - Portland 119:102 (3:0)
Majami - Filadelfija 108:128 (1:2 u seriji)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija