• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2018

08:13

(VIDEO) MEČ BJELICE ZA ZABORAV! Srbinu samo tri minuta, Pelikansi počistili Portland!

Košarka

(VIDEO) MEČ BJELICE ZA ZABORAV! Srbinu samo tri minuta, Pelikansi počistili Portland!

Podeli vest

Minesota je upisala prvu pobedu u četvrtfinalnoj seriji protiv Hjustona 121:105 i smanjila ukupan rezultat na 2:1

Nemanja Bjelica želeće brzo da zaboravi ovaj duel, jer je igrao samo tri minuta i stigao da zabeleži jedan skok.

Vulvsi su imali neverovatno šutersko veče, postigli su čak 15 trojki na meču, najviše Endrju Vigins i Džimi Batler po četiri. Batler je bio najefikasniji kod pobednika sa 28 poena, Karl Entoni Tauns je imao dabl-dabl od 18 poena i 16 skokova, Džef Tig je ubacio 23 poena, a  Vigins je dodao 20.

U poraženoj ekipi, Džejms Harden je bio najbolji sa 29 poena, Kris Pol je ubacio 17, Erik Gordon 15 poena.

Filadelfija, nakon što je gubila skoro ceo meč savladala Majami drugi put zredom 106:102 i povela u seriji prve runde na Istoku 3:1, pa je sada samo pobeda deli od plasmana drugu rundu. 

Simons je upisao tripl-dabl - 17 poena, 13 skokova i 10 asistencija, najefikasniji je bio Džej Džej Redik sa 24 poena, Embid je dodao 14 ppoena. Kod domaćina, Vejd je zablistao u ubacio 25 poena, Goran Dragić ga je pratio sa 20 poena, dok je 15 dodao Džejms Džonson

Fenomenalni Entoni Dejvis predvodio je Nju Orleans do četvrte pobede protiv Portlanda za trijumf od 4:0 i plasman u polufinale na Zapadu - 131:123!

Dejvis je meč završio sa 47 poena, dok je 41 ubacio  Holidej. Na drugoj strani, Mekalum je briljirao sa 39 poena, a Lilard je postigao 19,  Aminu je dodao 27, a Nurkić 18 poena.

Juta Džez je povela sa 2:1 u četvrtfinalnoj seriji Zapadne konferencije, savladavši Oklahomu u trećem meču rezultatom 115:102.

Riki Rubio bio je junak meča stigao je do tripl-dabla, meč je završio sa 26 poena, 11 skokova i deset asistencija, pratio ga je Donovan Mičel sa 22 poena i 11 skokova i Rudi Gober sa 18 poena. 

U poraženoj ekipi Rasel Vestbruk je bio na korak od tripl-dabla sa 14 poena, 11 skokova, devet asistencija, Pol Džordž je ubacio 23 poena, Karmelo Entoni i Rejmond Felton po 14.

NBA REZULTATI

Plej-of

Minesota - Hjuston 121:105
Juta - Oklahoma siti 115:102
Majami - Filadelfija 102:106
Nju Orleans - Portland 131:123


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija