• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.04.2018

08:32

(VIDEO) NBA LIGA: Hjuston i Juta na korak od prolaza, solidna partija Bjelice

Košarka

(VIDEO) NBA LIGA: Hjuston i Juta na korak od prolaza, solidna partija Bjelice

Podeli vest

Košarkaši Hjustona i Jute došli su na korak od prolaza u polufinale svojih konferencija u NBA ligi, pošto su upisali po treću pobedu u seriji

Hjuston je kao gost napravio brejk protiv Minesote i poveo sa 3:1 u pobedama - 119:100.

"Rakete" su bukvalno poletele u trećoj četvrtini utakmice, koju su dobile sa neverovatnih 50:20! A, pre toga, na poluvreme je Hjuston otišao sa samo poenom prednosti (50:49).

Džejms Harden je ubacio 36 poena, a pratili su ga Kris Pol sa 28 i Erik Gordon sa 18. 

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica odigrao je solidnu partiju za Minesotu, jer je za 16 minuta igre ubacio sedam poena, uz tri skoka. 

U drugom meču večeri Juta je na svom terenu savladala Oklahomu sa 113:96 i povela sa 3:1 u pobedama.

Gosti su vodili 30:24 posle prve četvrtine, ali je u naredne dve Juta stekla prednost od 17 poena, koju je samo održala do kraja utakmice.

Donovan Mičel sa 33 poena je bio najbolji u pobedničkom timu, a velika podrška su mu bili Džo Ingles sa 20 i Rudi Gober sa 16 poena i 10 skokova. Riki Rubio je ponovo bio blizu tripl-dabla sa 13 poena, šest skokova i osam asistencija.

Kod Oklahome Pol Džordž je ovog puta ubacio najviše poena, 32, dok je Rasel Vestbruk stao na 23, uz 14 skokova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17