• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.04.2018

09:38

(VIDEO) VORIORSI I FILA U POLUFINALU! Durent i Klej razbili Sparse, Boston blizu prolaska!

Košarka

(VIDEO) VORIORSI I FILA U POLUFINALU! Durent i Klej razbili Sparse, Boston blizu prolaska!

Podeli vest

Košarkaši Golden stejta pobedili su prošle noći San Antonio sa 99:91 u petoj utakmici prve runde plej-ofa i tako obezbedili plasman u polufinale Zapadne konferencije NBA lige

Kevin Durent je vodio Golden Stejt do četvrte pobede u seriji sa 25 poena, poen manje ubacio Klej Tompson, dok je Drajmond Grin dodao 17. Na drugoj strani istakao se Lamarkus Oldridž sa 30 poena.

Voriorsi će u polufinalu Zapada igrati protiv Nju Orleansa, koji je u prvoj rundi plej-ofa pobedio Portland sa 4:0.

Plasman u drugu rundu Istočne konferencije noćas je obezbedila Filadelfija, koja je sa 4:1 eliminisala Majami. Siksersi su u petoj utakmici na svom terenu slavili sa 104:91 i tako stigli do druge runde prvi put još od 2012. godine. 

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džej Džej Redik sa 27 poena, Džoel Embid je dodao 19 poena uz 12 skokova, a Ben Simons 14 poena i 10 uhvaćenih lopti.

U redovima Majamija najbolji je bio Keni Olinik sa 18, dok je Goran Dragić postigao 15 poena.  

Filadelfija sada čeka narednog protivnika u doigravanju, a to će biti Boston ili Milvoki. 

U toj seriji je 3:2 za Seltikse koji su prošle noći na svom terenu pobedili sa 92:87.

Al Horford je bio najbolji u redovima Seltiksa sa 22 poena i 14 skokova, a najbolje ga je pratio Teri Rozir sa 16 poena. U poraženom timu najefikasniji je bio Kris Midlton sa 23 poena. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija