• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.04.2018

13:47

MILO, HVALA TI, IGRAĆEMO EVROLIGU! Predsednik Budućnosti tvrdi da su svi problemi rešeni!

Košarka

MILO, HVALA TI, IGRAĆEMO EVROLIGU! Predsednik Budućnosti tvrdi da su svi problemi rešeni!

Podeli vest

Prvi čovek KK Budućnost Dragan Bokan izjavio da već sada može da se kaže da je klub iz Podgorice siguran učesnik Evrolige sledeće sezone jer će ispuniti sve obaveze, ali i poželeo Crvenoj zvezdi da se brzo vrati u društvo najboljih na Starom kontinentu

Budućnost je sa 3:1 u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige slavila nad Zvezdom i prekinula trogodišnju dominaciju crveno-belih na Jadranu.

- I dalje uživamo u najvećem uspehu kluba u istoriji, osvajanju ABA lige i plasmanu u Evroligu. Moram da potvrdim da je Budućnost član Evrolige za narednu sezonu i sigurno će igrati u tom takmičenju na jesen. Bez ikakvih nedoumica - rekao je Bokan Tanjugu u Podgorici.

Bokan je u utorak bio u Barseloni i dogovorio praktično sve detalje sa direktorom Evrolige Ðordijem Bertomeuom.

- Razgovarao sa Bertomeuom, potvrdili smo skoro sve stvari. Zahvalio bih se premijeru Dušku Markoviću, ministru sporta Nikoli Janoviću i posebno budućem predsedniku Crne Gore Milu Ðukanoviću koji je otkad sam stigao u Budućnost bio maksimalna podrška da se stvore svi uslovi da osvojimo ABA ligu.

Bokan ističe da je klub dobio potvrdu da će Vlada Crne Gore bezrezervno pomoći u ispunjenju minimalnih uslova za takmičenje u Evroligi.

- Sve smo jasno precizirali sa Bertomeuom i nema nikakvih prepreka, rešićemo sve zahteve do kraja avgusta.

On je poručio da je KK Budućnost ponos cele Crne Gore, ali i poželeo Crvenoj zvezdi dosta uspeha u narednom periodu.

- Zahvalio bih Crvenoj zvezdi na velikom spektaklu i borbi u finalu, uspeh je još veći kada se zna koliko veliki klub smo pobedili. Želim da Zvezda u narednom periodu opet uđe u društvo 16 najboljih u Evropi - zaključio je Bokan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 5 godina

Gde cete igrati te utakmice u neko hali u albaniji???.

Goran

pre 5 godina

Naravno da je uvinio sve da osvojite ABA Ligu. Pa to samo glup covek nije video i procitao izjavu Djukanovica pred finale. Jel si zbog toga ulazio naoruzan kod sudija, ili si bio da im potvrdis da ce Milo uplatiti pare 100%? Mafijaska ste banana drzava. Gori ste i od siptara. Igrace te za kos razliku. Tu vam sudije nece pomoci, osim ako nisi i Bertomeu obecao nesto preko Don Mila?

mileta

pre 5 godina

Celu mahinaciju,namestanje obavlja Aco, placa Brano a ispecatira DON MILO. Ti Bokane mozes sada raditi po cg. sta hoces, samo imam molbu ne dolazi u SRBIJU MI IONAKO NISMO NA TVOM PUTU.

Flavie Felix IV

pre 5 godina

Ta ABA liga je zlo za srpsku kosarku kao i jugoslavija nekad za srpski narod.Sta ce nama to? Samo smo unistili domace klubove u korist 2 kluba i od ta dva jedan je propao-Partizan nekada strah i trepet u evropi a sada raspad.Ako ovako nastavimo i reprezentacija ce otici u aut.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija