• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.04.2018

10:29

(FOTO/VIDEO) DEVOJČICA IZBLAMIRALA KLINTONA KAO NIKO NIKADA! Mama, ko je ovo? Donald Tramp?

Košarka

(FOTO/VIDEO) DEVOJČICA IZBLAMIRALA KLINTONA KAO NIKO NIKADA! Mama, ko je ovo? Donald Tramp?

Podeli vest

Bivšeg američkog predsednika Bila Klintona posramila je jedna devojčica na NBA utakmici između Milvokija i Bostona

Šesti meč NBA plej ofa Milvokija i Bostona koji su Baksi dobili sa 97:86 i izjednačili u seriji na 3:3, iz prvih redova pratio je bivši američki predsednik Bil Klinton koji će dobro razmisliti kada sledeći put bude dolazio na košarkašku utakmicu. 

Tanjug/AP

Pre, posle i tokom meča Klinton je sa osmehom pozirao i fotografisao se sa navijačima Baksa, a onda je jedna mama zamolila predsednika da se fotografiše i sa njenom ćerkom.

Devojčica se tokom fotografisanja smejala, a potom je, pošto nije imala pojma o kome reč, upitala majku ko je to.

- Ko je ovo? Je li ovo Donald Tramp?

USA Today

Pogledajte izraz lica deteta u trenutku posle slikanja. Ovaj video je postao hit na društvenim mrežama i svi pričaju o tome kako je devojčica izblamirala Klinotna.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 5 godina

Strasna slika, covek koji je naredio ubistva na hiljade dece, slika sa decom radi propagande. Monstruozno.

Pop

pre 5 godina

Kako ce dete da zna kada su im roditelji najzatupljenija nacija na svetu. Vise medijima veruju nego svojim ocima.

hrkljus

pre 5 godina

Izblamirala!?!?!?! Dijete koje nije bilo ni rodjeno kad je on bio predsjednik? Vi niste normalni, od sveka pokusavate napraviti senzaciju (sto vam u stvari rijetko polazi za rukom).

Ljubo

pre 5 godina

Neko napisa ,najzatupljenija nacija na svetu .Ispravno do kraja ,ali sta bi sa mojim Srbima ,a i sa balkanskim narodima ,svakim danom sto kazu " rapidno " idu prema najzatupljenosti .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija