• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.04.2018

21:32

(VIDEO) HIMKI POKRADEN!? CSKA uz skandal u finišu došao do fajnal fora

Košarka

(VIDEO) HIMKI POKRADEN!? CSKA uz skandal u finišu došao do fajnal fora

Podeli vest

Košarkaši CSKA iz Moskve plasirali su se na fajnal-for Evrolige u Beogradu, pošto su u gostima u četvrtoj utakmici pobedili Himki sa 89:88 (32:25, 25:19, 14:21, 23:18)

Utakmica u Moskvi donela je mnogo uzbuđenja i neizvesnosti. CSKA je sredinom treće četvrtine imao prednost od 17 poena, ali je Himki predvođen Aleksejem Švedom i Stefanom Markovićem uspeo da sustigne, a čak i preokrene rezultat, međutim, u finišu mu je nedostajalo sreće.
U poslednjih 20 sekundi utakmice ušlo se pri rezultatu 87:87, a napad je Himki. Ekipa Dimitrisa Itudisa je odmah po izvođenju lopte faulirala Entonija Gila koji je potom s linije za slobodna bacanja imao polovičan učinak.

Himki je odlučio da brani poslednji napad, ali u tome nije bio uspešan, pošto je Kori Higins na 5,6 sekundi pogodio za dva. Domaćin je potom brzo izveo loptu, što je na drugoj strani donelo lake poene Čarlsu Dženskinu, ali su oni poništeni, jer je zapisnički sto načinio grešku prilikom puštanja vremena što je žestoko iznerviralo trenera Jorgosa Barcokasa.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Higins sa 20 poena, dok je Aleksej Voroncevič dodao 15, a jedan manje ubacio je Serhio Rodriges.

U ekipi Himkija istakao se Šved sa 36 poena, dok je jedino još Džejms Anderson imao dvocifren učinak od 10 poena. Stefan Marković postigao je devet poena, uz tri skoka i dve asistencije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17