• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.04.2018

08:32

KLIVLEND RAZBIJEN U INDIJANI! Oladipo izborio sedmi meč, Juta i Toronto u polufinalu!

Košarka

KLIVLEND RAZBIJEN U INDIJANI! Oladipo izborio sedmi meč, Juta i Toronto u polufinalu!

Podeli vest

Košarkaši Indijana Pejsersa ubedljivo su pobedili Klivlend Kavalirse kod kuće 121:87 i poravnali rezultat u seriji na 3:3, dok je Juta poslednji polufinalista Zapadne konferencije NBA lige

Najzaslužniji za trijumf Indijane protiv Kavsa je Viktor Oladipo, koji je ostvario svoj prvi tripl-dabl u plej-ofu, sa 28 poena, 13 skokova i 10 asistencija. Pratili su ga Domantas Sabonis sa 19 poena i šest skokova, Daren Kolison sa 15 poena, Lens Stivenson je dodao 12 poena, a  Hrvat Bojan Bogdanović meč je završio sa 10 poena i četiri skoka.

Kod Klivlenda, Lebron Džejms je bio najefikasniji sa 22 poena, uz pet skokova i sedam asistencija, 13 je dodao Džef Grin, a jedan manje Rodni Hud. 

Košarkaši Jute poslednji su polufinalisti Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u šestom meču prve runde savladali Oklahoma Siti  96:91 i sa 4:2 u seriji prošli u sledeću fazu, gde ih čeka Hjuston.

Ekipu iz Solt Lejk Sitija do pobede je vodio Donovan Mičel sa 38 poena, od čega je 22 ubacio samo u trećoj četvrtini, Derik Fejvors je doda 13 poena, Rudi Gober je ubacio 12 poena i 13 skokova. 

Oklahomi nije pomogla ni sjajna partija Rasela Vestbruka koji je imao 46 poena (18/43 iz igre), 10 skokova i pet asistencija.

Košarkaši Toronta su u šestom meču savladali Vašington 102:92 i ukupnim rezultatom 4:2 plasirali se u polufinale Istočne konferencije.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Kajl Lauri sa 24 poena,  Demar Derozan je dodao 16 poena, a Jonas Valančijunas je imao dabl-dabl - 14 poena i 12 skokova. 

U redovima Vizardsa, koji nisu mogli da računaju na Otoa Portera juniora, Bredli Bil je bio najefikasniji sa 32 poena,Džon Vol je meč završio sa 23, dok je Marif Moris imao  12 poena i 15 skokova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija