• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.04.2018

08:28

(VIDEO) VORIORSI RAZBILI NJU ORLEANS! Kari još na bolovanju, Boston u polufinalu!

Košarka

(VIDEO) VORIORSI RAZBILI NJU ORLEANS! Kari još na bolovanju, Boston u polufinalu!

Podeli vest

Košarkaši Golden Stejta pobedili su Nju Orleans u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Zapadne konferecnije NBA lige - 123:101

Postojala je mogućnost da se Stef Kari vrati na teren posle pobede, međutim, trener Voriosra Stiv Ker je posle zagrevanja odlučio da prolongira povratak jednog od najboljih igrača na svetu.

Pelikansi su bili ravnopravan rival aktuelnom šampionu u prvoj četvrtini, ali Voriorsi su serijom 37:9, zaključno sa dve vezane trojke Kleja Tompsona, praktično u finišu druge četvrtine prelomili meč.

Drejmond Grin je upisao tripl-dabl sa 16 poena, 15 skokova, 11 asistencija, po 3 ukradene i izgubljene lopte i 2 blokade. Tompson je sa 27 poena, bio najefikasniji, dok je poen manje zabeležio Kevin Durent, uz 13 skokova. Dvocifreni su još bili Andre Igodala sa 12, Kvin Kuk sa 11 i Šon Livingston sa 10 poena.

U poraženoj ekipi Entoni Dejvis je zabeležio 21 poen i 10 skokova, Itvan Mur 15, Džordan Kroford 14, Ražon Rodno 9, uz 8 skokova i 11 asistencija, a 9 koševa imao je i Nikola Mirotić.

Boston Seltiksi su u sedmom meču pobedili Milvoki 112:96 i plasirali se u polufinale Istočne konferencije.

Meč je obeležio sjajni Teri Rozir koji je sa 26 poena, uz dve izuzetno bitne trojke u poslednjem periodu, ostvario rekord karijere u plej-ofu, a imao je još šest skokova i devet asistencija.

Odličan je bio i Al Horford sa 26 poena, osam skokova i tri asistencije, dok je 20 poena upisao Džejson Tejtum, uz šest skokova i pet asistencija.

Najefikasniji kod Baksa bili su Kris Midlston sa 32 poena, Bledsou sa 23 i Adetokumbo sa 22 poena.

Boston će u polufinalu igrati protiv Filadelfije, a serija počinje u noći između ponedeljka i utorka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija