• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vijesti

03.05.2018

18:46

DOBRO JE ŠTO ŠAMPION NIJE IZ BEOGRADA! Paspalj će naljutiti "delije": Budućnost zasluženo do titule!

Košarka

DOBRO JE ŠTO ŠAMPION NIJE IZ BEOGRADA! Paspalj će naljutiti "delije": Budućnost zasluženo do titule!

Podeli vest

Legendarni Žarko Paspalj kaže da je Budućnost zasluženo osvojila titulu u regionalnoj ABA ligi i da je to dobro za regionalnu košarku

Podsećnja radi Podgoričani su savladali Crvenu zvezdu u finalu plej ofa sa 3:1 u seriji.

- Zasluženo. Pobeda u prvom meču u Beogradu, Budućnosti je donela ogromnu energiju i motiv. Dopalo mi se kako su momci igrali. Velika je to stvar za Budućnost, a i krajnje je vreme da je neko van Beograda postao šampion i podigao trofej ABA lige. To je dobro za košarku - kazao je za Vijeti Paspalj.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje osvrnuo se i na uspeh Mornara iz Bara.

Velika je to stvar za Budućnost, a i krajnje je vreme da je neko van Beograda postao šampion i podigao trofej ABA lige. To je dobro za košarkuŽarko Paspalj

- Moji prijatelji, braća Pavićević, zaslužuju čestitke za visoko mesto u ABA ligi. To je dobro za crnogorsku i barsku košarku. Uspeli su da stvore dobar kolektiv, tim sa svim standardima, takođe i problemima, koje imaju manje-više svi klubovi. Sve čestitke i želim im da nastave tako.

Paspalj se oporavlja se od posledica moždanog udara zadobijenog prošle godine u SAD. 

- Rekao bih da sam dobro. A li šta to znači dobro? Rekao bih da funkcionišem, to je zasad u redu. O ružnim stvarima čovek se trudi da ne govori previše. Imam samo opciju da idem napred. Biće dobro - poručio je legendarni košarkaš.

Žarko Paspalj je veliki prijatelj sa Gregom Popovićem, trenerom San Antonija, koji mu se i našao u teškim trenucima jesenas. 

-On je moj veliki prijatelj i veliki čovek. To što mu je Bog dao da postane – zaslužio je. Mnogo je dao košarci. On je divan čovek. Ponosan sam što ga imam za prijatelja. Voli da dođe u Crnu Goru. Znam da dolazi. Bio je oduševljen onim što je zatekao. Znam da se uvek raduje svakom dolasku. U avgustu dolazi u Beograd, gde NBA organizuje humanitarnu akciju. Radujem se što ćemo se opet videti. Biće mi drago da mu učinimo boravak što ugodnijimistakao je Paspalj. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 5 godina

Pa pistoljima i ucenama je lako doci do pobeda zbog toga je tebi drago. Nije ti bitno ko je i na koji nacin osvojio samo da nije Zvezda. Sram te bilo Paspalje. Umesto da osudis skandalozno sudjenje ti podrzavas kriminalne radnje tvog bivseg kluba.

Mole

pre 5 godina

Nikad nije ni bio nista drugo do klubski igracic malog smrdi.......

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija