• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.05.2018

08:15

(VIDEO) KLIVLEND GRABI KA FINALU! "Konjanici" napravili novi brejk

Košarka

(VIDEO) KLIVLEND GRABI KA FINALU! "Konjanici" napravili novi brejk

Podeli vest

Košarkaši Klivlenda napravili su i drugi brejk u Torontu pobedom 128:110 za 2:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa Istočne konferencije NBA lige, a do istog rezultata došao je i Boston na svom parketu protiv Filadelfije 108:103

Ponovo je za Kavse blistao Lebron Džejms sa 43 poena, 14 asistencija i osam skokova, što mu je bio 16. meč u plej-ofu sa preko 30 pogodaka i 10 završnih dodavanja, za novi rekord ispred legendarnog Majkla Džordana.
Veliku pomoć imao je u Kevinu Lavu koji je ubacio 31 poen, dok su se kod Reptorsa istakli Demar Derozan sa 24 i Kajl Lauri sa 21.


Blizu konferencijskog finala su i Seltiksi nakon drugog trijumfa nad Filadelfijom u Bostonu.
Džejson Tejtum sa 21 i Markus Smart sa 19 pogodaka bili su najefikasniji u pobedničkom timu, a na drugoj strani Džoel Embid je imao 23.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija