• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.05.2018

10:34

ŠEST MILIONA EVRA ZA NEDOVIĆA! Armani završio posao - Nemanja "maneken"!

Košarka

ŠEST MILIONA EVRA ZA NEDOVIĆA! Armani završio posao - Nemanja "maneken"!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nemanja Nedović dogovorio se sa Armanijem i potpisaće trogodišnji ugovor vredan šest miliona evra

Nedović je ove sezone najbolji igrač Unikahe, a prethodnih nekoliko nedelja spekulisalo se da će Armani ponuditi "džak" para srpskom reprezentativcu.

prema pisanju nekoliko specijalizovanih košarkaških portala, Armani se dogovorio s Nedovićem, koji je odlično naplatio sjajne igre - za tri godine u Milanu zaradiće šest miliona evra!

Nekadašnji bek, između ostalog, Golden Stejta i Crvene zvezde odigrao je 24 utakmice u Evroligi i prosečno je beležio 16,8 poena i 4,8 asistencije, uz dva skoka.

Pored Nedovića, Armani je dogovorio saradnju i sa Amadeom Dela Valeom, koji je jedan od najboljih mladih igrača u Italiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija