• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

15.05.2018

12:32

POLICIJA IZBACILA KUZMIĆA IZ KAFIĆA! Srpskom košarkašu preseo noćni izlazak!

Košarka

POLICIJA IZBACILA KUZMIĆA IZ KAFIĆA! Srpskom košarkašu preseo noćni izlazak!

Podeli vest

Ognjen Kuzmić, košarkaš Real Madrida i reprezentativac Srbije, izbačen je iz jednog noćnog kluba u Banjaluci i pritom dobio nekoliko udaraca od policije

Kako piše Blic, Kuzmić je bio jedini u kafiću koji nije poslušao policijska naređenja, posle čega je izbačen. Takođe, isti izvor navodi da Kuzmić incident nije prijavio policiji, verovatno kako bi prikrio informacije da je bio u noćnom izlasku dok se oporavlja od teške povrede. 

Sagovornik Blica navodi da je policija kada je ušla u klub rekla da je racija, te da svi ostanu mirni, a da je Kuzmić bio u prvom separeu kod ulaza u klub.

- Video sam da je policajac stajao pored Kuzmića i naredio mu da ostavi mobilni telefon. Košarkaš se pravio kao da ne čuje policijca, koji mu je zatim još nekoliko puta ponovio da ostavi telefon. Nakon što je ostavio telefon počeo je glasno da priča sa ekipom koja je sedela sa njim za stolom. Isti policijac, koji nije bio ništa sitniji od njega, ponovo je krenuo da ga opominje da prestane. U jednom trenutku, verovatno kada su shvatili da se Kuzmić neće smiriti, policijaci su krenuli da guraju košarkaša prema izlazu iz kluba - naveo je izvor.

Srpski košarkaš je tom prilikom navodno dobio nekoliko udaraca.

Izveli su ga ispred kluba. Primetio sam da su ugasili svetlo i čulo se kao neko udaranje. Mislim da sam čuo Kuzmića kako govori da više neće praviti problem, ali se nije videlo šta se dešava.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija