• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.05.2018

20:00

(VIDEO) LJULJ JE PROBAO "LJUTU"! Zanimljiva anketa među učesnicima F4 Evrolige

Košarka

(VIDEO) LJULJ JE PROBAO "LJUTU"! Zanimljiva anketa među učesnicima F4 Evrolige

Podeli vest

Na fajnal-foru u Beogradu učestvovaće Fenerbahče, Žalgiris, CSKA i Real Madrid, a svaki od ovih timova imao je predstavnika u zanimljivoj anketi

Evroliga je napravila anketu među učesnicima F4 o tome koliko poznaju Beograd, u kom će se od 18. do 20. maja održati završni turnir.

Pitanje koliko Beograd ima stanovnika bilo je preteško za sve anketirane. Jan Veseli, bivši košarkaš Partizana, bio je najbliži sa odgovorom od 1,3 miliona, Luka Dončić, Slovenac srpskih korena, rekao je 1,1 milion, a Amerikanac Kevin Pangos dao je Beogradu samo 450.000 stanovnika. 

Na pitanje o srpskom nacionalnom jelu, Serhio Rodrigez je samo odrično klimao glavom, a krilni centar Žalgirisa Brendon Dejvis rekao je: "Trebalo bi to da znam, jer mi je Vasa (Micić) cimer". 

Sa druge strane, Serhio Ljulj je pokazao da je naučio nekoliko stvari igrajući sa Srbima i protiv njih. Na pitanje od nacionalnom jelu rekao je "Musaka", a uz to je znao odgovor na pitanje "Šta je rakija"?

"To je piće", rekao je Ljulj kroz osmeh i gestikulaciju, po kojoj se može zaključiti da je as Reala imao priliku i da proba ovo piće. Dončić je na isto pitanje odgovorio uz osmeh da je to "Super jako alkoholno piće".





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija