• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.05.2018

17:24

BUDUĆNOST "ZATEŽE" DVORANU! "Morača" uskoro ispunjava uslov Evrolige za kapacitet!

Košarka

BUDUĆNOST "ZATEŽE" DVORANU! "Morača" uskoro ispunjava uslov Evrolige za kapacitet!

Podeli vest

Uprava Košarkaškog kluba Budućnost krenula je u rekonstrukciju dvorane "Morača", u kojoj bi šampion ABA lige trebalo da igra svoje utakmice u Evroligi

Predsednik kluba Dragan Bokan u sredu je sa saradnicima predstavio projekat "nove hale" koja će ugostiti najbolje evroligaške ekipe u sezoni 2018/2019.

Najvažniji uslov ka tom cilju je renoviranje i proširenje kapaciteta tribina "Morača", a zbog toga je angažovan i idejni tvorac dvorane, arhitekta Mladen Đurović.

Galerija koja će biti ispod semafora brojaće blizu 900 sedišta, a na suprotnoj strani, na montažnoj tribini, biće obezbjeđeno oko 400 sedišta.

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan je kazao i da se "radi i sređivanje parketa, renoviranje svlačionica, nova rasveta i izgradnja VIP salona".

- Dobili smo pohvale Evrolige da smo maksimalno dobro iskoristili pethodnih nekoliko sedmica i mislim da ćemo stići da završimo sve do kraja avgusta, kako smo i planirali. Ovim projektom ukupno dobijamo blizu 6.000 sedišta, što je mnogo više nego što zahtevaju propisi Evrolige. Radi se i sređivanje parketa, renoviranje svlačionica, nova rasveta i izgradnja VIP salona. Svakodnevno smo u poslu, komunikaciji sa Evroligom i kao što smo najavili na proslavi titule sve ide mnogo bolje nego što smo očekivali - rekao je Bokan.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija