• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.05.2018

11:04

(FOTO) BEOGRAD OKIĆEN! Zastave učesnika F4 Evrolige na svakom ćošku srpske prestonice!

Košarka

(FOTO) BEOGRAD OKIĆEN! Zastave učesnika F4 Evrolige na svakom ćošku srpske prestonice!

Podeli vest

Beograd će predstojećeg vikenda biti košarkaški centar sveta jer se od 18. do 20. maja igra fajnal-for Evrolige

Sve je spremno za finalne borbe za prvaka Evrope! Beogradska arena spremna je da ugosti najbolje klubove na Starom kontinentu.

A, spremna je i srpska prestonica. Centar Beograda je okićen zastavama zemalja iz kojih dolaze klubovi koji učesnici na fajnal-foru.

Informer

Dakle, vijore se zastave Rusije (CSKA Moskva), Španije (Real), Turske (Fenerbahče) i Litvanije (Žalgiris).

Informer

U prvom polufinalu, koje je na programu u petak od 18 časova sastaju se Fenerbahče i Žalgiris, dok tri sata kasnije igraju CSKA i Real.

Informer

Titulu brani Fenerbahče, koji trenira Željko Obradović, a dres šampiona Evrope nose NIkola Kalinić i Marko Gudurić. 

Informer

Od srpskih košarkaša tu je još Vasilije Micić u dresu Žalgirisa, dok je za Real igra Ognjen Kuzmić, ali je on zbog povrede propustio skoro celu sezonu, pa ga neće biti ni na F4.

Informer





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija